Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Θα δοθεί λύση στην εξίσωση… 22+Χ= άνοδος;

Γράφει ο Στράτος Παζούλης
Ακόμα και ο Παπαθανασάκης την περασμένη Κυριακή, επιχειρώντας να εξηγήσει πως για να μπορεί ο Ηρακλής να συναναστραφεί με τους μελλοντικούς ομολόγους του στη SuperLeague, μίλησε… μαθηματικά. Μόνο αλγεβρικούς ή τριγωνομετρικούς  τύπους δεν αράδιασε ο άνθρωπος και που να τους γνώριζε θα μου πείτε. Κατάντησε δηλαδή αυτή η άνοδος ένα μπουρδούκλωμα στατικών δεδομένων, τα οποία δεν επιτρέπουν να θεωρηθεί τυπικά τουλάχιστον, ως γεγονός η άνοδος.

Για να μην έχουμε λοιπόν αυτές τις μαθηματικές αρλούμπες (κατά την προσωπική μου άποψη) ας πάνε τα παλικάρια του Νικόλα στην Κόρινθο και να την «κλειδώσουν», όπως τόνισε λακωνικά και ο Λουκίνας. Τώρα θα την κλειδώσουν με νίκη ή με ισοπαλία αυτοί οι ίδιοι θα αποφασίσουν. Διότι όσο κι αν η Παναχαϊκή βρυχάται δια στόματος Αλέξη σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί μη τη δυναμικότητα του Ηρακλή. Για να μη τρελαθούμε κιόλας. Φυσικά θα μου πείτε. « Ναι ρε γκαρντάσι, ούτε ο Απόλλωνας συγκρίνεται με τη δική μας ομάδα, αλλά μας… παστέλωσαν». Σωστά. Όμως ας πρόσεχαν κυρίως οι παίκτες. Όπως, ας έβαζαν ένα τουλάχιστο γκολ από τα τέσσερα, πέντε που έχασαν με την ΑΕΚ. Τι θέλω να πω και να ομολογήσω σύντροφοι.

Οντως ο Ηρακλής θα ήταν σήμερα πρώτος και με διαφορά από την Ενωση, αλλά αυτή η αστοχία του τείνει να γίνει παροιμιώδης. Σήμερα λοιπόν, πέραν της αποφασιστικότητας που πρέπει να δείξουν στην Κόρινθο χρειάζεται και το ρημάδι το γκολάκι. Για να τα λέμε όλα δηλαδή. Πιστεύω πως απόψε το βράδυ ο Σπύρος δεν θα χρειαστεί να επικαλεστεί μαθηματικές… αιτιολογίες για να δηλώσει με σιγουριά στους εκεί συναδέλφους μου. « Ναι παιδιά είμαστε στη Super League και η χαρά μου δεν μετριέται». Αντε πάμε μωρέ.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: