Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Κοτσόλης: «Ειδικές συνθήκες μας στέρησαν τον τίτλο»

Ο Στέφανος Κοτσόλης τόνισε ότι ειδικές συνθήκες απέτρεψαν τον Παναθηναϊκό από το να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου φέτος, επισημαίνοντας ότι ο πήχης ανέβηκε σε σχέση με πέρυσι.
«Από πέρσι ανεβάσαμε τον πήχη. Στην Ευρώπη συλλέξαμε εμπειρίες όπως είπε και ο κόουτς, αφού είμαστε νέα και φρέσκια ομάδα» δήλωσε ο έμπειρος γκολκίπερ αρχικά, πριν αναφερθεί στο φετινό πρωτάθλημα: «Στο πρωτάθλημα κάποιες ειδικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τον τίτλο. Στο κύπελλο κάναμε δυο κακά ματς με την Ξάνθη και δεν συνεχίσαμε. Κατακτήσαμε εύκολα την πρωτιά στα playoffs, οπότε σε αυτό το κομμάτι πήραμε το μέγιστο δυνατό».
ADVERTISEMENT
Ερωτηθείς για το κίνητρο των «πράσινων» στο τελευταίο ματς των playoffs, εξήγησε: «Κίνητρο είναι και μόνο το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε. Θεωρώ πως η διάθεση που έδειξαν ο Αγγελόπουλος και ο Στάικος όταν μπήκαν προς το τέλος ήταν αυτή που έπρεπε να έχουμε από την αρχή. Δεν επηρέασε την πρωτιά όμως το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες να ξεκουραστούμε και μετά ξεκινάμε προετοιμασία για την επόμενη σεζόν που θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: