Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Δεν είπα ποτέ αντίο, αλλά ...τα λέμε!"

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Άλμπερτ Ριέρα μετά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη Γαλατάσαραϊ. Τι λέει για Μαρινάκη, Σισέ, Κοστάντσο, θλάσεις και επιστροφή.

"Δεν είπα ποτέ αντίο, αλλά ...τα λέμε!"
Όλα έγιναν πολύ γρήγορα πριν από λίγες εβδομάδες. Εκεί που ήσουν έτοιμος να ξεκινήσεις μεγάλη χρονιά με τον Ολυμπιακό, βρέθηκες να φοράς τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ. Τι συνέβη τελικά και μετακόμισες στην Πόλη;
"Πέρσι δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα, αλλά φέτος έκανα και αισθανόμουν πολύ καλύτερα. Από κάθε άποψη. Είχα καταλάβει τι ακριβώς ήθελε ο προπονητής, είχα καταλάβει τον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού και γενικά είχα αρχίσει να αντιλαμβάνομαι πολύ καλύτερα τα πράγματα και αυτό με έκανε να νιώθω πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια, όμως, είναι πως η πρόταση της Γαλατάσαραϊ ήταν εξαιρετική. Και αυτό που έγινε θεωρώ πως ήταν καλό και για τις τρεις πλευρές. Και για τον Ολυμπιακό και για τη Γαλατάσαραϊ, αλλά και για εμένα.
Ο Ολυμπιακός πήρε χρήματα και γλίτωσε και αρκετά ακόμη καθώς είχα ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, εγώ υπέγραψα ένα νέο τετραετές και η Γαλατάσαραϊ πήρε έναν παίκτη που ήθελε πολύ. Όταν όμως τελείωσε η περίοδος των μεταγραφών, είπα πως πρέπει πλέον να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για τον Ολυμπιακό. Ήθελα να μείνω και εκείνοι ήθελαν να μείνω. Μετά, όμως, δόθηκε παράταση πέντε ημερών. Η Γαλατάσαραϊ επέστρεψε με νέα πρόταση και τελικά οι δύο ομάδες συμφώνησαν και πλέον είμαι παίκτης της Γαλατά και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό".
Διαβάστε όλη την αποκλειστική συνέντευξη στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: