Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Χτυπάνε το κεφάλι τους στον Ολυμπιακό με τον Σηφάκη"...

Ο Νίκος Σαργκάνης μίλησε στον "ARIS FM 92.8" για τους Μιχάλη Σηφάκη και Μάρκο Βελλίδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων για τον πρώτο πως "είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Στον Ολυμπιακό χτυπάνε το κεφάλι τους που τον αφήσανε"...
"Χτυπάνε το κεφάλι τους στον Ολυμπιακό με τον Σηφάκη"...
Τα σημαντικότερα αποσπάσματα:
Για τον Μάρκο Βελλίδη, τόνισε:

«Τον γνώρισα στις μικρές εθνικές ομάδες. Τότε, μας είχε πει πως ήρθε από την Καστοριά για να παίξει μπάλα, και όχι για να κάνει τον τουρίστα.. Είχα ακούσει καλά λόγια από τον Τάκη Οικονομόπουλο και τον καλέσαμε. Είναι εγωιστής στη δουλειά του, δουλεύει πολύ και νομίζω πως είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτόν δεδομένης της παρουσίας του Γιάννη Πλαβούκου στον ΑΡΗ, να δουλέψει σωστά και να δείξει αυτό που μπορεί να κάνει».

Επιστρέφοντας στον Μάρκο Βελλίδη, σημείωσε:
«Επίσης στις μικρότερες εθνικές είχα καλέσει και τον Μιχάλη Σηφάκη, έδειχνε πως είχε όλα τα εφόδια για να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Η αλήθεια είναι πως όλοι περιμένουμε μια ευκαιρία. Με την ατυχία του τραυματισμού του Μιχάλη, δόθηκε στον Μάρκο η ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΡΗ και να φιλοδοξεί να καθιερωθεί και μπει κάποια στιγμή στην εθνική ομάδα.
Πρώτα πρέπει να ‘χτυπήσει’ την πόρτα του Αρη και να καθιερωθεί στην ομάδα και στη συνέχεια να ‘χτυπήσει’ την πόρτα της εθνικής. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από τερματοφύλακες και πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε ελληνόπουλα.
Πρέπει να συνεχίσει με τους ίδια καλή απόδοση και να μην ανησυχεί, κάποια στιγμή θα μπει και στην εθνική».

Αναφορικά με το ύψος του ποδοσφαιριστή και για το αν αυτό αποτελεί μειονέκτημα δήλωσε:

«Είναι αλήθεια πως ύψος παίζει ρόλο. Δεν θα πούμε ότι είναι από τα πρώτα κορμιά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα. Με τη δουλειά μπορεί να αναπληρώσει τους πόντους που του λείπουν. Διότι μιλούμε για πόντους και όχι για μέτρα. Έχει διαφορά το 1,87 με το 1,84».
Για τον Μιχάλη Σηφάκη, τόνισε:
«Είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Στον Ολυμπιακό χτυπάνε το κεφάλι τους που τον αφήσανε. Θέλω να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον Μιχάλη. Πραγματικά τον χρειαζόμαστε όλοι».
Ακόμη, ερωτηθείς σχετικά με την άποψη του για τον νεοαποκτηθέντα πορτιέρο, Έλντιν Γιακούποβιτς, είπε:
«Είναι ένας αξιόλογος τερματοφύλακας. Θα μπορέσει να βοηθήσει. Όταν έχεις έναν τερματοφύλακα δεν έχεις κανένα. Όταν έχεις δύο, τότε έχεις έναν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: