Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Ο Μανόλο έχει σίγουρα μεγαλύτερα ...cojones!"

Σκληρή ανακοίνωση κατά των... υπαλλήλων της ΑΕΚ -όπως τους χαρακτηρίζει- εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της Ένωσης, Original! "Φροντίστε να σκίσουμε τον γαύρο", το μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
"Ο Μανόλο έχει σίγουρα μεγαλύτερα ...cojones!"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΕΦΟΣΟΝ...
...δεν παραιτήτε ο Μανόλο και δεν μπορείτε να τον παραιτήσετε, και καλά οι πρόεδροι αλλά και ...άκουσον άκουσον οι αλλόθρησκοι υπάλληλοι, δεν παραιτήτε κάποιος από εσάς να αναλάβει και το φιάσκο της "παραίτησης" του Μανόλο ή μόνο για να κόβετε βόλτες σε χρέωση της ΠΑΕ σε ακριβά ξενοδοχεία είστε ικανοί;
Η Α.Ε.Κ. δεν είναι ούτε για τα παιχνίδια σας ούτε για να την κάνετε περίγελο στο πανελλήνιο, ειδικά οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Είναι επίσης τουλάχιστον γελοίο αλλά και επικίνδυνο αυτό που συστηματικά γίνεται με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορταζ της Α.Ε.Κ. και πόσο εύκολα η παραπληροφόρηση ή το ορθόν η "έντεχνη" πληροφόρηση πάει σύννεφο. Επιτέλους μήπως πρέπει να βγούνε κάποιοι στην ...εφεδρία;
Δεν τρώμε κουτόχορτο και για το αγωνιστικό και όχι μόνο χάλι της Α.Ε.Κ. σίγουρα δεν μπορεί για όλα να φταίει ο Μανόλο και είμαστε σίγουροι ότι ο Ισπανός έχει σίγουρα μεγαλύτερα "cojones", ξέρει μπάλα, μπάλες πως το λένε στα ισπανικά, απο διάφορους εκεί μέσα που ήθελαν με το έτσι θέλω να τον καρατομήσουν!
Φροντίστε τώρα να σκίσουμε τον γαύρο και να τρέχετε πίσω από τον Μανόλο να φωτογραφηθείτε μαζί του, βέβαια εάν χάσουμε, βούτηρο στο ψωμί σας, άλλωστε δεν φαίνεται να σας πονάει το εάν χάνει ή κερδίζει η Α.Ε.Κ. αλλά...τα παιχνιδάκια σας!
Υγ: Γεμίζουμε το ΟΑΚΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: