Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Μόνο τον Σισέ; Κι αυτόν και άλλον έναν παιχταρά"!

Αυτή την υπόσχεση δίνει ο Πρίγκιπας Σουλτάν, μέσω Βλάση Τσάκα, στον κόσμο του Παναθηναϊκού! Με δηλώσεις του στον sportdog.gr ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα, φέρνει Σισέ και άλλη μια μεγάλη μεταγραφή!
"Μόνο τον Σισέ; Κι αυτόν και άλλον έναν παιχταρά"!
Ο Βλάσης Τσάκας, σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγη ώρα με τον sportdog.gr, αντεπιτέθηκε σε όσους τον κατηγορούν για την κουμπαριά με τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ, Φανούρη Βατσινά, ξεκαθάρισε πως το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό είναι πραγματικό και έδωσε υποσχέσεις για μεγάλες μεταγραφές τον Γενάρη. Μάλιστα, όταν του επισημάνθηκε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ εκδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Αν θέλει να γυρίσει ο Σισέ, τρελοί είμαστε να μην τον θέλουμε; Κανένα πρόβλημα. Θα κάνουμε δύο μεταγραφές σε αυτήν την περίπτωση"!
Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο Βλάσης Τσάκας τόνισε: "Είναι ενοχλητικό, ενοχλητικότατο να προσπαθώ σε καθημερινή βάση να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και πως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό. Πήγα στην πρεσβεία σήμερα, αλλά δεν ήταν δυνατό να πιστοποιηθεί η υπογραφή του Πρίγκιπα. Αλλά ποιος είναι εκείνος που θα πιστοποιήσει τη βασιλική οικογένεια; Θα το κάνουμε από τη Σαουδική Αραβία και θα τελειώσουμε με αυτό το θέμα. Αν και τώρα έχουμε καινούργιο ζήτημα να ασχοληθούμε, την κουμπαριά μου με τον Βατσινά. Μπορώ εγώ να απολογούμαι επειδή ο αδερφός μου έχει βαφτίσει το παιδί της αδερφής του Βατσινά; Δεν το καταλαβαίνω. Όσοι ασχολούνται με αυτά και δεν δίνουν σημασία στα σημαντικά, θα εκπλαγούν".
Ακολούθως, ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα απάντησε σε ερωτήσεις...
Υπάρχει μία δήλωση από την πλευρά του Σισέ, που δημοσιεύτηκε στον ιταλικό Τύπο, αναφορικά με την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό.
"Υπάρχει περίπτωση να θέλει να επιστρέψει αυτός ο παίκτης στην ομάδα και εμείς να πούμε όχι; Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;".
Είναι εφικτό δηλαδή, αν προχωρήσουν όλα όπως τα σχεδιάζετε, η μεγάλη μεταγραφή του χειμώνα που έχετε προαναγγείλει να είναι αυτή;
"Η μεταγραφή για την οποία έχουμε μιλήσει αφορά ένα δώρο του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό, αν όλα πάνε καλά όπως λέτε. Πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή, που δεν σχετίζεται με τις δηλώσεις που έγιναν από τον Σισέ. Τώρα αν ο Σισέ θέλει πολύ να επιστρέψει στην ομάδα και υπάρχει το έδαφος τον Γενάρη να γίνει κάτι τέτοιο, τρελοί είμαστε να μην τον θέλουμε; Σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να γίνουν δύο μεγάλες μεταγραφές! Πού είναι το πρόβλημα;".
Θεωρείτε πως μια τέτοια κίνηση θα κάνει καλό και στο προφίλ του υποψήφιου επενδυτή;
"Μα δεν θα κάνουμε επικοινωνία στον Παναθηναϊκό. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μία μεγάλη και δυνατή ομάδα, όχι να κάνουμε επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη της. Τώρα, για την ώρα, με ενδιαφέρει να πάω για δύο ημέρες στο Ηράκλειο και να ξεκουραστώ λίγο. Την Πέμπτη που θα ταξιδέψω στην Τζέντα θα δούμε...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: