Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τουλάχιστον αποφύγαμε την ομάδα Α!!

Εν μέσω άφθονου γέλιου που προκαλεί σε όλους η συμπλήρωση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων με τις ομάδες... αλφάβητο, την ομάδα Α, Β, στην Α1 μπορούμε να είμαστε ήσυχοι ότι αυτό θα το αποφύγουμε.
Τουλάχιστον αποφύγαμε την ομάδα Α
Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης...
Την Παρασκευή που θα γίνει η κλήρωση ή που θα έχουμε 14 ομάδες ή που θα έχουμε κι ένα ρεπό κάθε αγωνιστική.
Η έγκαιρη δέσμευση του ΕΣΑΚΕ ότι θα κάνει το πρωτάθλημα με όσους πάρουν πιστοποιητικό και η, ορθότατη, επιμονή της ΕΟΚ να αρχίσει το πρωτάθλημα της Α2, μας έβγαλαν από τέτοιου είδους περιπέτειες. Πλέον υπάρχει μόνο μία εκκρεμότητα και πιο σοβαρή είναι η προέκτασή της.
Θα είναι καλό να πάρει ο Πανελλήνιος-Ηρακλής ή, όπως αλλιώς τον λένε, πιστοποιητικό την Πέμπτη και να γίνει πλήρες το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, δεν θα λείψει από κανέναν ο Πανελλήνιος-Ηρακλής ή, όπως αλλιώς τον λένε, αν δεν πάρει πιστοποιητικό. Δεν θα λείψει ως υπόσταση ομάδας που έτσι κι αλλιώς είναι χωρίς ταυτότητα.
Το ζήτημα όμως που πρέπει να προσεχτεί είναι ότι εκεί υπάρχουν ήδη κάποιοι εργαζόμενοι. Προπονητές και παίκτες. Οι οποίοι για λόγους που δεν ευθύνονται μπορεί να βρεθούν χωρίς δουλειά. Και επειδή η Α1 που έχει ακόμα περιθώρια δεν έχει λεφτά, ίσως πρέπει να υπάρξει μία ξεχωριστή μέριμνα γι’ αυτούς.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: