Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Ο πρίγκιπας θα ζητήσει να τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος "

Ο Βλάσης Τσάκας επικαλέστηκε την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιτρέπει τις αγορές ομάδων από μη Ευρωπαίους πολίτες, ενώ τόνισε ότι εάν τα χρήματα του Πρίγκιπα Σουλτάν δεν είναι ευπρόσδεκτα, τότε να του το πουν!
"Ο πρίγκιπας θα ζητήσει να τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος "
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα "prasinanea.gr":
"Για εμάς ισχύει το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Ο Πρίγκιπας δεν επιθυμεί να γίνει κάτι παράνομο ή να καταφύγει σε διάφορες λύσεις αμφιβόλου προελεύσεως. Δεν τον εκφράζουν. Απλά θέλει να ισχύσει στην περίπτωση του, η ίδια νομοθεσία που ισχύει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση" 
"Η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτρέπει την κατοχή μετοχών ποδοσφαιρικών συλλόγους από μη Ευρωπαίους πολίτες. Το έχουμε δει με πολλές ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάλαγα και άλλες. Δεν μπορεί επομένως στην Ελλάδα να απαγορεύεται κάτι τέτοιο" τόνισε στη συνέχεια ο Βλάσης Τσάκας.
"Ο Πρίγκιπας θα ζητήσει να τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος για να είναι νόμιμος. Θέλει απλά να ισχύσει ότι ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Αν όμως δεν θέλουν τα λεφτά που προτίθεται να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και στο νέο γήπεδο, τότε να του το πουν για να φύγει" ανέφερε στο τέλος.
Πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: