Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

«Χαίρομαι το ποδόσφαιρο»

Ο επιθετικός της Έβερτον, Απόστολος Βέλλιος, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr για το πώς έζησε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με τη Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στα όσα βλέπει στην Αγγλία, καθώς και στον Ηρακλή.

«Χαίρομαι το ποδόσφαιρο»
Ο Βέλλιος έκανε φέτος το βήμα για την Πρέμιερ Λιγκ και απέναντι στη Λίβερπουλ έπαιξε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι με τα «Ζαχαρωτά». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, μιλάει για τα όσα βλέπει και τον εκπλήσσουν και σχολιάζει με δύο λέξεις την κατάσταση στην πρώην ομάδα του, τον Ηρακλή.
Αναλυτικά ο Βέλλιος δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr:
Για το τοπικό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ: «Περίμενα πολύ όλη την εβδομάδα να αγωνιστώ έστω και λίγα λεπτά. Έγινε πραγματικότητα αυτό. Δούλευα όλη την εβδομάδα και ήταν ξεχωριστή βδομάδα και οι προπονήσεις και τα βίντεο και η φιλοσοφία για ένα μεγάλο ντέρμπι. Ξεκίνησε καλά στην αρχή, εμείς στον πάγκο λέγαμε ότι κυλούσε ωραία, χάναμε ευκαιρίες, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε η κόκκινη, το πέναλτι και το δοκάρι, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο που έβλεπε, αλλά όχι για εμάς».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: