Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μάνα εισέβαλε στη Βουλή με πανό! (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε πως η μητέρα αιφνιδίασε τους βουλευτές και εισέβαλε στη συνεδρίαση τους στη Βουλή! "Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας", έγραφε το πανό.
Μάνα εισέβαλε στη Βουλή με πανό! (ΦΩΤΟ)
Πλέον από σήμερα συμβολικά τουλάχιστον θα μπορεί να αποκαλείται ως η "εθνική μάνα"... Σίγουρα όμως δικαιωματικά κέρδισε την προσοχή όλων και αιφνιδίασε τους βουλευτές των κομμάτων .
Τα "φλας" στρέφονται στην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων Αθηνά Διονυσία Αθανασοπούλου, οποία εισέβαλε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του ανθρώπου της Βουλής,σηκώνοντας ένα πανό εκφράζοντας την αγωνία κάθε μάνας .
"Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας" , έγραφε το πανό της. Φράση που κυριαρχεί στο στόμα κάθε μάνας σήμερα. Βέβαια η κ.Αθανασοπουλου με αυτόν τον τρόπο ήθελε να διαμαρτυρηθεί κυρίως για την κατάσταση στην παιδεία και δευτερευόντως για το δυσοίωνο μέλλον των νέων ανθρώπων, όπως διαγράφεται σήμερα.
Η Αθηνά Διονυσία Αθανασοπούλου, "τα έψαλε επίσης" κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι θέλει να τρομοκρατήσει μαθητές και γονείς, όπως και ότι επιδιώκει μια "κοινωνία φοβισμένων και χαφιέδων".
Ακολούθησαν στιγμές έντασης εξαιτίας των αντιδράσεων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου της Επιτροπής Τάκη Αντωνακόπουλου που ζήτησαν να ανακαλέσει αρχικά και στη συνέχεια να διαγραφούν από τα πρακτικά οι συγκεκριμένες αναφορές της κ. Αθανασοπούλου.
Ανάμεσα στους βουλευτές που ενεπλάκησαν στην αντιπαράθεση και η κ. Σ. Μερεντίτη. "Λέμε όχι στους ψεύτικους ήρωες" δήλωσε επίσης ο κ. Αντωνακόπουλος, απευθυνόμενος στην πρόεδρο των Γονέων.
Αντιδράσεις υπήρξαν και από βουλευτές άλλων κομμάτων. Η κ. Αθανασοπούλου αποχώρησε στη συνέχεια διαμαρτυρόμενη και άνοιξε το πανό ενώπιον των δημοσιογράφων.
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: