Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Tακουνάκια αυτοί, ψυχή εμείς"!

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες της Αεκ για την φυσική κατάσταση και το πρέσινγκ που πρέπει να έχουν στο ντέρμπι, για να μπορέσουν να σταματήσουν τον Ολυμπιακό που είναι πολύ ποιοτικός από την μέση και μπροστά. "Αν ο Ολυμπιακός έχει τεχνική και κάνει τακουνάκια στο ματς, εμείς έχουμε ψυχή να δείξουμε", είπε μεταξύ άλλων...
"Tακουνάκια αυτοί, ψυχή εμείς"!
«Πρέπει να τρέχουμε όλοι μαζί σαν ομάδα και να πιέζουμε από την επίθεση. Υπάρχουν πιο ποιοτικές ομάδες από εμάς στο πρωτάθλημα. Αλλά εμείς έχουμε να δείξουμε πάθος, ψυχή και φυσική κατάσταση. Δεν είμαστε η πιο τεχνική ομάδα του πρωταθλήματος. Με τον ΠΑΟΚ δεν τρέξαμε, τους αφήσαμε πολλούς χώρους και είδατε τι πάθαμε τελικά. Δεν πρέπει να παρατάμε τις φάσεις. Ούτε μια...» είπε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στα αποδυτήρια στα Σπάτα.
Εν συνεχεία ανέφερε για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ αναλύοντας κάποια περισσότερα πράγματα «Με τον Ολυμπιακό πρέπει να τρέχουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν ο Ολυμπιακός έχει τεχνική και κάνει τακουνάκια στο ματς, εμείς έχουμε ψυχή να δείξουμε.
Να τους πιέζουμε παντού, σε όλο το γήπεδο, να μην μπορούν να κάνουν αυτά που μπορούν. Πέρυσι δεν τρέξαμε στο Καραϊσκάκη και είδατε τι έγινε. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας εκείνο το παιχνίδι. Οσο σκληρό και αν είναι, θα μας βοηθήσει. Σιγά – σιγά προετοιμαζόμαστε ήρεμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να αγχωνόμαστε. Σας πιστεύω και θέλω να το ξέρετε».
Πηγή: aek365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: