Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Χάνεις πέναλτι; Πληρώνεις!!

Αναστάτωση προκάλεσε στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της Φούλαμ η απόφαση του Μάρτιν Γιολ να επιβάλει πρόστιμο στο νεαρό επιθετικό, Πάτιμ Κασάμι για το άστοχο πέναλτι στην προ δεκαπενθημέρου αναμέτρηση με την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ.
Χάνεις πέναλτι; Πληρώνεις!
Ο 19χρονος Ελβετός επιθετικός σημάδεψε το δοκάρι από τα έντεκα μέτρα στην αναμέτρηση της 21ης Σεπτεμβρίου για το Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι, σε ένα ματς που τελικά η Φούλαμ γνώρισε τον αποκλεισμό από τους «μπλε» στη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να τιμωρήσει με το ποσό των 500 λιρών τον 19χρονο Ελβετό επιθετικό, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δυσφορία των περισσότερων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.
Σύμφωνα με τον Γιολ ο Πορτογάλος, Ορλάντο Σα θα έπρεπε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών στο συγκεκριμένο ματς, με τον Κασάμι να θεωρεί πως λόγω της απουσίας του αρχηγού, Ντάνι Μέρφι, αυτός ήταν ο κατάλληλος εκείνη τη στιγμή.
Ο Κασάμι μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από την Παλέρμο στη Φούλαμ και αμείβεται με 8.000 λίρες το μήνα. Μέχρι στιγμής μετρά 4 εμφανίσεις με τη φανέλα των «Cottagers» χωρίς να έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Την ευκαιρία του πάντως την είχε…
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: