Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα!"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να απολύσουν τον Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία...
"Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα!"
Αναλυτικά όσα είπε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":
Για τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών:
«Το κλίμα μπορεί πολύ εύκολα να αντιστραφεί, με ένα καλό αποτέλεσμα και μία νίκη μπορεί να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για να ξεκινήσει τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά θα περάσουν στην άκρη, ανάλογα με τα αποτελέσματα».
Για το μέλλον του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη:
«Αυτά τα φαντάζονται κάποιοι για να δημιουργήσουν θέμα στην ομάδα. Κατηγορηματικά σας λέω πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για τον προπονητή μας. Λογικό είναι ένα κακό ξεκίνημα να αυξάνει την ανησυχία των οπαδών μας. Σίγουρα και εμάς δεν μας αρέσουν τα αποτελέσματα της ομάδας. Λαμβάνουμε υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα. Πιστεύουμε, όμως, σε συνεργασία με τον προπονητή θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει βάθος στον πάγκο και όλοι δουλεύουν για το καλύτερο. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι πως η ομάδα δίνει αγώνες κάθε δύο εβδομάδες. Πιστεύω ότι αν αποκτήσει ρυθμό η ομάδα, τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα».
Για το αν ικανοποιήθηκαν όλες οι επιθυμίες του προπονητή:
«Το καλοκαίρι ήμασταν σε συχνή επαφή με τον προπονητή, με τον οποίο έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Ο σχεδιασμός έγινε με βάση τους στόχους της ομάδας. Δεν υπήρξε η παραμικρή προστριβή με τον προπονητή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στηρίζουμε τον προπονητή μας. Δεν νομίζω πως αυτό πρέπει να αποτυπωθεί σε ένα κομμάτι χαρτί με πέντε λέξεις. Δεν υπάρχει θέμα με την παρουσία του προπονητή στην ομάδα».
Για τις μεταγραφές των τεσσάρων παικτών του Ολυμπιακού Βόλου:
«Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Είχαμε πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, ύστερα από τον τραυματισμό του Σηφάκη και την μεγάλη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους. Από εκεί και πέρα, έχουμε τον Βελλίδη και έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες στη θέση αυτή. Ωστόσο, όταν είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε τον Γιακούποβιτς και αυτό κάναμε. Ανάλογα πράξαμε στις περιπτώσεις των άλλων παικτών».
Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο σκοράρισμα:
«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για προσθήκες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες. Το πρόβλημα στο γκολ είναι μια γενική υπόθεση που αφορά τη λειτουργία της ομάδας. Υπάρχουν δύο αξιόλογοι επιθετικοί (Τσέζαρεκ και Καστίγιο), ενώ έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες από πίσω. Μην ξεχνάμε πως πέρσι είχαμε μια αξιόλογη παραγωγικότητα στο τέλος της σεζόν. Δουλεύουμε όλοι καθημερινά και ο προπονητής ψάχνει την καλύτερη λύση για τα αποτελέσματα της ομάδας. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε μία ελκυστική εικόνα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: