Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Άρης-Σφήνα για τον Μπόγρη

Το Ρέθυμνο μπορεί να έδειχνε έτοιμο να "αρπάξει" τον Γιώργο Μπόγρη από το Περιστέρι αλλά όπως φαίνεται λογάριαζε χωρίς τον Άρη.
Στην ομάδα της Κρήτης οι ενδείξεις των τελευταίων ημερών και οι κινήσεις που είχανε γίνει συνηγορούσανε σε ανακοίνωση της απόκτησης του 22χρονου διεθνή σέντερ σήμερα Τρίτη.

Κάτι που μετά το μπάσιμο του Άρη δύσκολα να γίνει αρκεί ο Μπόγρης να λύσει το συμβόλαιό του με το Περιστέρι αλλά και ο ΕΣΑΚΕ να αποδεχθεί το ΟΚ της ΕΟΚ για εγχώρια μετακίνηση Ελλήνων - και ίσως και όχι μόνο - παικτών που έχουνε ήδη αγωνιστεί στον θεσμό του Κυπέλλου πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Όπως ισχύει στην περίπτωση του 22χρονου διεθνή σέντερ που είχε αγωνιστεί με το Περιστέρι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πατρών στην πρωτεύουσα της Αχαϊας και έκτοτε μόνο στα πρώτα λεπτά από τα τρία φιλικά που ακολούθησαν για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Σε αυτό με το Ρέθυμνο, κάτι που δεν πέρασε στα ψιλά για τον τεχνικό της ομάδας της Κρήτης Στέργιο Κουφό, και καθόλου στα άλλα δύο με Πανιώνιο και Μαρούσι την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα.

Μία αγωνιστική απραξία που όπως φάνηκε όχι απλώς ράγισε το γυαλί της σχέσης μεταξύ Πεδουλάκη και Μπόγρη αλλά να σπάσει με τον 22χρονο διεθνή σέντερ να πήρε την απόφαση της οριστικής του αποχώρησης από το Περιστέρι.

Κι όχι για να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού αλλά ούτε τελικά για να πάει νότια και στον νεοφώτιστο ΑΓΟΡ που όλες αυτές τις τελευταίες μέρες αναζητούσε έναν κοινοτικό παίκτη ρακέτας και έδειχνε να τον βρίσκει στο πρόσωπό του αλλά στον Άρη.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσέγγιση των τελευταίων ημερών στο πρόσωπό του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης που όπως φάνηκε είχε σαν αποτέλεσμα να τον κερδίσουνε σε συνδυασμό και με την πρόκληση να φορέσει την βαριά της φανέλα.

Όπως και να έχει όμως τα πάντα θα κριθούνε στην διάρκεια της σημερινής ημέρας από την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να αποδεχθεί ή όχι το ΟΚ της ΕΟΚ για την εγχώρια μετακίνηση Ελλήνων – και ίσως και όχι μόνο – παικτών που έχουνε αγωνιστεί στον θεσμό του Κυπέλλου σε άλλη πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αρκεί βέβαια να λυθεί και το συμβόλαιό του με το Περιστέρι.

Κατά τα άλλα όσον αφορά την απόκτηση Αμερικανού πλέι μέικερ που επιθυμεί διακαώς ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο τεχνικός του Άρη φαίνεται να έχει ξεχωρίσει δύο παίτκες.

Τον Ντομινίκ Γκέινς που πέρσι αγωνίστηκε στην βουλγάρικη Ακαντέμικ και του Ράσελ Ρόμπινσον που είχε συμφωνήσει με την γαλλική Ναντέρ χωρίς όμως να παραμείνει στο ρόστερ της. Όσο για το φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Τσαλδάρη συνεχίζει μετά και την χθεσινή ημέρα να είναι στο στάδιο των συζητήσεων.

Όλα αυτά την στιγμή που το πρωί της Τρίτης η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι να αναχωρήσει με τελικό προορισμό την Αγία Πετρούπολη όπου αύριο και μεθαύριο είναι να συμμετάσχει στο τουρνουά της Σπαρτάκ.

Σε μία μέρα που είναι να κλείσει και το θέμα της καταβολής της προκαταβολής του συνολικού ανοίγματος στην εφορία με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, να καταβάλει το μεγαλύτερο μέρος από το συνολικό ποσό των 350.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: