Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Κοστάντσο και οι Καρυάτιδες! (ΦΩΤΟ)

Ο Κοστάντσο δεν ξεκίνησε καλά. Τα τρώει στην κλειστή του γωνία, κάνει έξοδο σα να κυνηγάει πεταλούδες, διώχνει με ακρίβεια προς τους αντιπάλους και -το πιο κλασικό- δεν κάνει καν τον κόπο να πέσει όταν γίνεται σουτ. Με λίγα λόγια, ό,τι πάει μέσα, γράφει! Το Κουρκούτι συμπάσχει με τις ανησυχίες του μέσου οπαδού του Ολυμπιακού και προσπαθεί να δώσει λύση στο θέμα του τερματοφύλακα.
Ο Κοστάντσο και οι Καρυάτιδες! (ΦΩΤΟ)
Η πρόταση είναι απλή και κατανοητή: Γίνονται οι απαραίτητες συνεννοήσεις με το Υπουργείο και -λόγω και της δεδομένης αγάπης των πολιτικών μας για την χώρα μας- δεν υπάρχει καμία αντίρρηση στο να ξηλωθεί μια Καρυάτιδα από το Ερέχθειο της Ακρόπολης. Η Καρυάτιδα παίρνει θέση στην αρχική εντεκάδα όλων των εντός και εκτός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού…
Α. Έχουμε τον Κοστάντσο στο τέρμα
(Ωχ, σόρι, παραείμαι εμπαθής…)
Πάμε πάλι:
Α. Έχουμε τον Κοστάντσο στο τέρμα
Β. Αφαιρούμε τον Κοστάντσο

Γ. Προσθέτουμε την Καρυάτιδα
Επιτυχία.
Έχουμε την ίδια αστάθεια στο τέρμα ΑΛΛΑ δίδεται η ευκαιρία στον κόσμο του Ολυμπιακού να έρχεται σε τακτική επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά!
Η στατικότητα στο Ερέχθειο της Ακρόπολης θα επηρρεαστεί με την αφαίρεση της Καρυάτιδας. Αντί αυτής, τοποθετείται ο ίδιος ο Κοστάντσο και επιτέλους φαίνεται χρήσιμος και στον αθλητισμό (με την απουσία του) αλλά και στον Πολιτισμό!
ΠΗΓΗ: sport24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: