Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μέχρι την Παρασκευή ανακοινώνεται το νέο ΔΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχτεί τη νέα διοίκηση και μέχρι την Παρασκευή αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε σήμερα το ραντεβού με τον Γιώργο Σαχπατζίδη, αλλά αναμένονται και άλλα.
Μέχρι την Παρασκευή ανακοινώνεται το νέο ΔΣ
Όπως όλα δείχνουν το νέο σχήμα θα είναι 9μελές. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Από το παλιό σχήμα ο Σπύρος Μηλιωρίδης είναι το φαβορί να παραμείνει από την παλιά διοίκηση, όμως ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.
Οι δυο γιοι του Γιώργου Σαχπατζίδη, θα είναι μάλλον μέσα στο διοικητικό σχήμα, αν και στο σημερινό ραντεβού ξεκαθάρισε ο πατέρας τους πως αυτός δεν είναι ο αυτοσκοπός τους.
Ο Ζήσης Βρύζας δεν έχει ακόμη μιλήσει αναλυτικά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, εκτός από λίγο στη Ρωσία αλλά σύντομα αναμένεται να γίνει μία επαφή γύρω από τους ακριβείς ρόλους που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρότεινε και στον Παντελή Κωνσταντινίδη να αναλάβει διοικητικό πόστο, αλλά το τοπίο είναι αρκετά θολό ακόμη και δεν υπάρχει κάποια απόφαση από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.
Εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αναμένεται να είναι ο Βαγγέλης Ποζατζίδης, ο οποίος θα βρεθεί για ένα εξάμηνο στη ΠΑΕ και αν τα πάει καλά θα βρίσκεται και στην επόμενη διοίκηση.
Από εκεί και πέρα, γίνεται προσπάθεια να βρεθούν πρόσωπα τα οποία θα μπορέσουν να συμβάλουν και οικονομικά. Επαφές έχουν γίνει, κάποιες προχώρησαν κάποιες σταμάτησαν αλλά θα συνεχιστούν στο επόμενο διήμερο μέχρι να υπάρξει αποτέλεσμα.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: