Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Απευθείας στο Euro"

Σε κατάστημα χορηγού της Εθνικής ομάδας βρέθηκαν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Θανάσης Πέτσος, Αλέξανδρος Τζιόλης και ο τεχνικός διευθυντήςΤάκης Φύσσας, oι οποίοι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το παιχνίδι με την Κροατία και την πρόκριση στο Euro του 2012.
"Απευθείας στο Euro"
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε αρχικά: «Σίγουρα το παιχνίδι με την Κροατία είναι το πιο σημαντικό, είναι ένας τελικός και όλοι πιστεύουμε ότι θα το κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα βρεθούμε απευθείας στο Ευρωπαϊκό χωρίς να παίξουμε μπαράζ».

O Αλέξανδρος Τζιόλης από τη μεριά του, τόνισε: «Νομίζω η ομάδα είναι έτοιμη 100%. Την Παρασκευή όντως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σαν τελικός, με την έννοια ότι είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα είναι έτοιμη 100% και σωματικά και ψυχικά και ελπίζουμε για το καλύτερο. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα μπαίνει μέσα για να κερδίσει, σίγουρα όπως είπα η συγκεκριμένη φάση είναι προς το τέλος της και η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι πολύ μεγάλη αλλά θα μπούμε μέσα και θα κερδίσουμε», ενώ ο Θανάσης Πέτσος υπογράμμισε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μπορούμε να τα καταφέρουμε να πάμε στο Euro 2012. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε την Κροατία και μετά να πάρουμε μια νίκη με τη Γεωργία».
Όσο για το σχόλιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου: «Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι και θα καταφέρουμε να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: