Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Το σκεπτικό, να πούμε...!!

Συζητήσεις καφενείου και πολλά «να πούμε» περιλαμβάνει το σκεπτικό που έδωσε στην δημοσιότητα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για την υπόθεση του υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης.
Το σκεπτικό, να πούμε...
Σε αυτό υπάρχουν συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη με τον «Νίκο» για τις... βαλίτσες με τα χρήματα που πήγαιναν ως “ΔΩΡΟ” στα παιχνίδια Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης και Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου, ενώ γίνεται αναφορά σε γεγονότα του παράνομου χρηματισμού, όπως τον αναφέρει, και στις 500.000 ευρώ που προσέφερε ο Γιώργος Μποροβήλος σε Αχιλλέα Μπέο και Ψωμιάδη.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης:
"Αποτελούμενη από τον Χαρίλαο Κλουκίνα, ως Πρόεδρο και τους Στέφανο Στεφανόπουλο τ. Εφέτη και Γεώργιο Στεφανάκη - Εισηγητή, Δικηγόρο Αθηνών, ως μέλη και από τη γραμματέα Μαρία Περιστέρη.

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό της στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 13:00 για να δικάσει επί των αναφερομένων :

α) στην από 22-9-2011 και αριθμό πρωτοκόλλου 29924/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της Ε.Π.Ο κατά των :
1) Γεωργίου ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ, προέδρου του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»,
2) Π.Α.Ε. «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», νομίμως εκπροσωπουμένης,
3) Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ, μεγαλομετόχου - ιδιοκτήτη της ΠΑΕ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ»
4) ΠΑΕ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ» νομίμως εκπροσωπούμενης, η οποία (πειθαρχική δίωξη) κοινοποιήθηκε προς τους πρώτο και δεύτερη εκ των ανωτέρω πειθαρχικώς εγκαλουμένων με υπ’ αριθ. πρωτ.. 275/27-9-2011 κλήση προς απολογία και β) στην από 22-9-2011 και αριθμό πρωτοκόλλου 29923/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της Ε.Π.Ο κατά των:
1) Γεωργίου ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ, προέδρου του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» και
2) Π.Α.Ε. «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» νομίμως εκπροσωπουμένης, η οποία (πειθαρχική δίωξη) κοινοποιήθηκε προς τους ανωτέρω πειθαρχικώς εγκαλούμενους με υπ’ αριθ. πρωτ.. 274/27-9-2011 κλήση προς απολογία.

O Γεώργιος ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ παραστάθηκε με τους πληρεξούσιους δικηγόρους του Παντελή Αζαριάδη, Αργύριο Λίβα και Στ. Σουροβίκη.

Η ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γ. Μποροβήλο (πρώτος εγκαλούμενος), ο οποίος διόρισε στο ακροατήριο του ίδιους ως άνω τρεις πληρεξούσιου δικηγόρους.

Οι εγκαλούμενοι Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ και ΠΑΕ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ» ως μηδέποτε κληθέντες προς απολογία δεν εμφανίστηκαν ούτε εκπροσωπήθηκαν στο ακροατήριο.

Διαβάστε περισσότερα στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: