Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Άρη δίνω όσα όσα…!!

Μετά το έπος της Μαδρίτης, είναι φυσιολογικό η πρόκριση επί της Σαραγόσα να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Άρη δίνω όσα όσα…
Κι όμως ήταν η πρώτη προειδοποίηση του Άρη απέναντι στους Ισπανούς που αποτελούν φόβο και τρόμο για όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.
Μετά το έπος της Μαδρίτης, είναι φυσιολογικό η πρόκριση επί της Σαραγόσα να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Κι όμως ήταν η πρώτη προειδοποίηση του ΑΡΗ απέναντι στους Ισπανούς που αποτελούν φόβο και τρόμο για όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.
Πριν από ακριβώς 4 χρόνια το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου ο ΑΡΗΣ έπαιρνε μία ολόχρυση πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (ακόμα). Με το 1-0 του πρώτου αγώνα παρακαταθήκη, ο ΑΡΗΣ κράτησε γερά την πρόκριση με το χρυσό γκολ του Χαβίτο στην ρεβάνς του Λα ρομαρέδα.
Έδωσε μία… σφαλιάρα στον υπερόπτη προπονητή της Σαραγόσα Βίκτορ Φερνάντεθ που την παραμονή του αγώνα είχε προβλέψει ότι η ομάδα του θα κερδίσει με 3-0. Τελικά ο Χαβίτο και οι συμπαίκτες του, του έκλεισαν το σπίτι, αφού όπως έλεγε και το σύνθημα, προφανώς κι έδωσαν όσα... όσα!
Το ΑllAboutARIS θυμάται την χρυσή πρόκριση σε περιγραφή του γκολ από τον Χρύσανθο Τσαλτίδη, αλλά και άλλα βίντεο από το βράδυ που έμεινε στην ιστορία!
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: