Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε θα συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο"...!!

Μήνυμα στην ΕΠΟ, μέσω δηλώσεων του στον Sport fm  Μαγνησίας 89.5, έστειλε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Χαρμάνης, κάνοντας και πάλι λόγο για ευθεία επέμβαση της Πολιτείας στο θέμα του υποβιβασμού της ομάδας.

"Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε θα συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο"...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Το ταξίδι στη Γενεύη ήταν επικοδομητικό.Καμία ενημέρωση δεν υπήρξε στην ΟΥΕΦΑ από την ΕΠΟ για την υπόθεσή μας.Ο γραμματέας της ΟΥΕΦΑ που μας δέχτηκε, όταν έμαθε πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει σε καμία κατηγορία κατάλαβε πως τα υπουργεια αποφασίζουν που θα αγωνιστούμε και όχι η Ομοσπονδία.
Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει πολλές ελπίδες για να ξαναβρεί το δίκιο του.Αλλά εκεί που οι νόμοι εφαρμόζονται έχουμε καλές πιθανότητες.Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε από το να σχολιάσω τα λεγόμενα του Κούγια.
Τα μηνύματα τα πήραμε απο την Γενεύη και την Ζυρίχη.Εκεί πλέον θα ρίξουμε το βάρος μας.Τώρα αρχίζει το ευρωπαικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε θα συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Ο Ολυμπιακός Βόλου νίπτει τας χείρας του. Αν η ΕΠΟ θέλει με μια δικαστική απόφαση να μας επικοδομήσει το καλύτερο επιχείρημα που θα καταθέσουμε στο CAS ας το κάνει."
Πηγή: red-newsvolos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: