Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αρχίζουν τα «Πάτερ Ημών»;

Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να διώξουν τον Χιμένεθ, σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια και είναι πρόθυμοι να... βγάλουν και δίσκο για την αποζημίωση. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για συμφωνία με Κωστένογλου.

Αρχίζουν τα «Πάτερ Ημών»;
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ το πρωί της Τετάρτης, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνάντηση της Τρίτης με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού! Πηγές αναφέρουν, ότι ο προπονητής της Ένωσης, εκτός της έμπρακτης και δημόσιας στήριξης, ζήτησε οικονομικές εγγυήσεις, δηλαδή την άμεση εξόφληση των περυσινών οφειλομένων προς τον ίδιο και τους παίκτες!
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΑΕΚ, αφού οι οφειλές προς τα μέλη της ομάδας αγγίζουν τα 2 εκατ. Ευρώ και είναι γνωστό ότι στην Ένωση λεφτά δεν υπάρχουν.
Η δυσαρέσκεια που δημιουργήθηκε είναι έντονη, με τις πηγές να αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που χειρίζονται τις τύχες της ομάδας έχουν αποφασίσει οριστικά για την απομάκρυνση του Χιμένεθ.
Βέβαια το ίδιο είχε διαρρεύσει και μετά την ήττα από την Στουρμ Γκρατς, με τους διοικούντες να κάνουν πίσω μπροστά στο κόστος της αποζημίωσης...
Σίγουρα, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει ούτε τώρα! Το ταμείον παραμένει να είναι μείον, Νοτιάς και Παππάς δεν πρόκειται να βάλουν το χέρι στην τσέπη (για να αποζημιώσουν τον Ισπανό), έτσι οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να βρούνε τη... φόρμουλα, ώστε το διαζύγιο να βγει με λιγότερο αναίμακτο τρόπο.
Στο τέλος, θα βγάλουν και δίσκο, όπως στις εκκλησίες, για να πληρώσουν τα σπασμένα της απομάκρυνσης του Ανδαλουσιανού τεχνικού.
Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Χιμένεθ, φιγουράρει, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τις πηγές, έχει δεχτεί κλήση ώστε την Τετάρτη να προπονήσει την ομάδα.
Ντεζαβού θυμίζει όλο αυτό το σκηνικό... Ούτε με 1000 "πάτερ ημών" δεν πρόκειται να γίνει καλά αυτή η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: