Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

«Βλέπει» Μαρτίν η Λάρισα

Την περίπτωση του Χουάν Μαρτίν που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου εξετάζουν οι άνθρωποι της Λαρισας
Βασική προϋπόθεση ωστόσο για να μετακινηθεί από το Βόλο στη Λαρισα ο Αργεντινός φορ, είναι να καταφέρει η ΑΕΛ να κερδίσει την άνοδό της στην Super League. Οι ιθύνοντες των «βυσσινί» και ο Χουαν Μαρτιν χουν έρθει ήδη σε μια πρώτη επαφή, σε πολύ καλό κλίμα, και έχει υπάρξει η διαβεβαίωση από την πλευρά της Λαρισας ότι την ίδια στιγμή που η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Super League την ίδια στιγμή θα του καταθέσει και την επίσημη πρότασή της.
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Μαρτίν είναι ικανοποιημένος με τη ζωή στην Ελλάδα και θέλει να παραμείνει, ωστόσο το αρνητικό είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει μια πρόταση από άλλη ομάδα της Super League και να «χαθεί» ο παίκτης όσο οι «βυσσινί» θα παλεύουν για την δικαίωση στις δικαστικές αίθουσες.
Όσο για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία Λαρισα», που ήθελε τον Ραντοσάβλιεβιτς και τον Σέρεμετ να έχουν καταθέσει προσφυγές σε ευρωπαϊκό όργανο και να διεκδικούν δεδουλευμένα, από την Λαρισα διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μάλιστα, δεν αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Σέρεμετ αγωνίζεται στη Δόξα Δράμας, ενώ επισήμως αμφισβητούν αν ο Ραντοσάβλιεβιτς έχει ενημερωθεί για τα όσα υποστηρίζει ο άλλοτε συμπαίκτης του στους «βυσσινί» και νυν τερματοφύλακας της Δόξας. onsports gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: