Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Το πόρισμα και το τι μέλλει γενέσθαι...!!

Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που όρισε η επιτροπή διαφάνειας για να φανεί το τι ακριβώς συμβαίνει στα οικονομικά του ΠΑΟΚ. Ο Θανάσης Κατσαρής θα το έχει στα χέρια το πόρισμα και τότε θα ξεκινήσει μία διεργασία… ξεκαθαρίσματος
Το πόρισμα και το τι μέλλει γενέσθαι...
Αύριο, ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναμένεται να καλέσει τους ορκωτούς οι οποίοι θα πρέπει να τους αναλύσουν τα νούμερα και να τον ενημερώσουν για το αν υπάρχουν σκιές στα όσα έγιναν ή όχι.
Μετά από αυτή τη διαδικασία, το τοπίο είναι κάπως θολό. Είναι γνωστό για παράδειγμα πως δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα και αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν μπορεί να είναι γνωστό εκτός της οικογένειας της ομάδας το τι αναφέρει αυτό.
Θα είναι ενήμερος ο Θανάσης Κατσαρής αλλά και τα μέλη της επιτροπής διαφάνειας τα οποία καλύπτουν όλες τις τάσεις. Αυτές οι δύο πλευρές λογικά, θα κάνουν μία δημόσια τοποθέτηση, σύμφωνα με την οποία θα φανεί αν υπάρχουν σκιές ή όχι.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται στη ΠΑΕ, αυτή η δημόσια τοποθέτηση θα προηγηθεί της ανακοίνωσης της νέας διοίκησης αφού ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν επιθυμεί να υπάρχουν σκιές.
Άρα η νέα διοίκηση πάει για Παρασκευή ή Δευτέρα. Το κενό που υπάρχει δεν τρομάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αφού δεν τρέχει κάτι πολύ σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: