Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Με το ζόρι να βρουν θύματα"

Για πρωτοφανείς καταστάσειςέκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Μαχλάς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο τέλος ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί πανηγυρικά.
"Με το ζόρι να βρουν θύματα"
«Ο ΟΦΗ είναι καθαρός, αποδείχθηκε στο πρώτο δικαστήριο, θα αποδειχθεί και στο δεύτερο και θα πάψουν όλοι. Προσπαθούν με το ζόρι να βρουν θύματα», σχολίασε αρχικά μέσω του "SentraFM" και συμπλήρωσε:
«Δεν μπορεί κανένας να δώσει καμία εξήγηση. Είναι πρωτοφανές. Κι εγώ και η ΠΑΕ ΟΦΗ και καταθέσαμε τα στοιχεία πρωτόδικα, δεν έχουμε καμία ανάμειξη με όλο αυτό το γεγονός.
Και φτάνουμε στο σημείο να ασκείται πάλι έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ. Δεν πιστεύω να `χει ξαναγίνει. Είναι απίστευτο. Δεν ξέρω αν είμαστε στο μάτι της ΕΠΟ για όλη αυτή την ιστορία, διότι δεν μπορώ να δώσω εγώ καμία εξήγηση γι' αυτό που συμβαίνει».
«Δεν μπορούν να μας πιάσουν από πουθενά. Όταν κάποιος είναι καθαρός και λέει πάντα την αλήθεια, δεν μπορεί αν το βλάψει κανείς. Κι αυτό ισχύει και για την ΠΑΕ και για μένα. Πρόεδρος είμαι εγώ.
Δεν μπορεί κάποιος χωρίς στοιχεία να κατηγορεί. Εμείς καταθέσαμε στην επιτροπή όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν. Φαίνεται πως δεν υπάρχει σχέση εκείνου του ανθρώπου που μίλησε εκ μέρους του ΟΦΗ. Είναι κρίμα και άδικο», συμπλήρωσε.
Ακόμα είπε: «Το ήξεραν ότι θα κάνει έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Το πιο σημαντικό είναι ότι στην Ελλάδα όλα γίνονται πρόχειρα και παίρνει η μπάλα ομάδες και ανθρώπους.
Ο ΟΦΗ είναι από τις πιο καθαρές ομάδες που υπάρχουν. Οχι τώρα μόνο, και τα προηγούμενα χρόνια. Δε γίνεται να τον βάζουν σε ένα τσουβάλι για να γίνεται ντόρος και να ασχολούνται τα ΜΜΕ με αυτό και όχι με το ποδόσφαιρο».
Τέλος, σχολίασε: «Φτάνουμε στο σημείο που η ομάδα αρχίζει και κυνηγιέται, αλλά δεν θα γίνει τίποτα. Ο ΟΦΗ είναι καθαρός, αποδείχθηκε στο πρώτο δικαστήριο, θα αποδειχθεί και στο δεύτερο και θα πάψουν όλοι. Είναι λυπηρό να ταλαιπωρούν μια ομάδα, ένα νησί κι εμένα... Προσπαθούν με το ζόρι να βρουν θύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: