Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Βλάχος: «Αρνητικές εκπλήξεις του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ και Άρης»


Vlaxos

Στο Αθλητικό Μetropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος έκανε μια ανάλυση του φετινού πρωταθλήματος, μίλησε για την περιπέτεια του Ηρακλή, αλλά και την Εθνική ομάδα.
«Έκπληξη για μένα που οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Τον ΠΑΟΚ τον είδα στα φιλικά και στα πρώτα παιχνίδια που έδωσε στην Ευρώπη και μου έδωσε την εικόνα μιας πολύ δυνατής ομάδας. Δυστυχώς τώρα με τα αποτελέσματα που έφερε με διαψεύδει. Ανάλογα και ο Άρης που περίμενα με τον Τσιώλη στον πάγκο και τους παίκτες που έχει να είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Για μένα ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι αρνητικές εκπλήξεις. Αντίθετα ευχάριστες εκπλήξεις είναι ο ΟΦΗ και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα και ο Ατρόμητος που διαθέτει ίσως το καλύτερο ρόστερ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για τον τίτλο και από εκεί και πέρα θα παλέψουν για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στη συνέχεια για τις καθώς τώρα έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος».
Για το που αποδίδει τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ ο κ. Βλάχος είπε: «Η ομάδα φαίνεται κουρασμένη, δεν έχει τη φρεσκάδα που θα έπρεπε και είχε απώλειες σημαντικές όπως είναι ο Γκαρσία και ο Κοντρέρας. Είναι παίκτες κλειδιά».
Για τον Άρη υπογράμμισε: «Δεν υπήρξε χημεία αν και πέρυσι όταν πήγε ο Τσιώλης έκανε πολλά πράγματα. Φέτος δεν έχει ένα σέντερ φορ και δεν κατάφερε να πάρει ένα ματς εύκολα για να αλλάξει η ψυχολογία. Περίμενα καλύτερα πράγματα να μη λέω ψέματα. Η ομάδα χρειαζόταν μια νίκη. Εάν είχε κερδίσει ο Άρης τον Εργοτέλη ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική».
Για τον Τσιώλη που πήγε στον Αστέρα Τρίπολης, ομάδα στην οποία εργάστηκε ο κ. Βλάχος, ο τελευταίος δήλωσε: «Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει καλά. Πιστεύω στους Έλληνες προπονητές και πρέπει και οι παράγοντες να κάνουν υπομονή να τους στηρίζουν όπως και τους ξένους».
Για τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα και αυτό τον έχει οδηγήσει έως εδώ. Φέτος δεν έχει σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός, αλλά πάει καλύτερα γιατί υπερισχύει το ομαδικό πνεύμα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός έχει πιο πλούσιο ρόστερ. Έρχεται ένα ντέρμπι μεταξύ τους που θα είναι καθοριστικό. Αν θα περάσει από τον Ολυμπιακό θα γίνει φαβορί και για τον τίτλο έχοντας περάσει από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ».
Για τη Δόξα Δράμας και τον Λεβεδειακό που μπήκαν τελευταία στο πρωτάθλημα: «Τραγικό αυτό που συνέβη. Δεν είναι δυνατό ομάδες να δίνουν τόσα παιχνίδια μαζεμένα. Είναι τραγικό για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις διοικήσεις. Δεν θα αντέξουν και λυπάμαι που το λέω αυτό».
Για τον Ηρακλή: «Πρώτα από όλα είμαι στεναχωρημένος. Είναι τραγικό να λείπει ο Ηρακλής από τη Σουπερλίγκα. Ο Ηρακλής είναι τεράστια ομάδα. Σε τόσες εκπτώσεις που έχει κάνει η δικαιοσύνη θα μπορούσε να κάνει ακόμα μία και για τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι ένα ακόμα θύμα των εκπτώσεων της δικαιοσύνης. Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου ο Ηρακλής να βρει το δρόμο του και να επιστρέψει εκεί που ανήκει γιατί είναι αμαρτία».
Για την υπόθεση των στημένων: «Τιμωρήθηκαν τρεις άνθρωποι αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Εάν δεν μπούνε νέοι άνθρωποι που να αγαπάνε το ποδόσφαιρο και όχι για να οικονομήσουν δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας».
Για την Εθνική ομάδα: «Συγχαίρω όλους όσους ασχολούνται με την Εθνική ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους διεθνείς μας που μας κάνουν περήφανους. Ούτε η επιτυχία της Εθνικής ομάδας το 2004 κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εισπράξαμε τόσα χρήματα. Όλα τα φώτα ήταν τότε στραμμένα στην Ελλάδα και δεν έγινε τίποτα. Μακάρι οι διεθνείς να πάνε καλά και να είναι πρωτεργάτες μια καλύτερης κατάστασης στο ελληνικό πρωτάθλημα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: