Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ανακοινώθηκε ο Γιάτσης!!

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Γιώργος Γιάτσης από το ΤΑΠ ΑΡΗΣ.
Ανακοινώθηκε ο Γιάτσης
H διοίκηση του ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Γιώργο Γιάτση.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Γιάτσης είπε: "Είναι τιμή για μένα ότι επιλέχθηκα από τους ανθρώπους του ΑΡΗ να βρίσκομαι στη θέση του προπονητή. Έχω εμπιστοσύνη για ότι κάνω και πιστεύω, πως όταν υπάρχει ηρεμία επιτυγχάνονται οι στόχοι, που θέτονται".
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προκάτοχό του, Γιώργο Περσιανλή: "Δυστυχώς, λόγω της ατυχίας του τραυματισμού του Μπαρούτωφ δε μπόρεσε να δει να υλοποιούνται τα πλάνα του αρχικού του σχεδιασμού".
Σύντομο βιογραφικό
Ο Γιώργος Γιάτσης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Διδάσκει βόλεϊ και μπητς βόλεϊ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης από το 1999, ενώ είναι λέκτορας στα ΤΕΦΑΑ – ΑΠΘ (Κινησιολογία της Πετοσφαίρισης με έμφαση στην Πετοσφαίριση Παραλίας). Είναι συγγραφέας πολλών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Όσον αφορά την αθλητική του σταδιοδρομία στο βόλεϊ, ήταν αθλητής από το 1985 έως και το 1999. Αγωνίστηκε στον ΑΡΗ (Πρωταθλητής εφήβων το 1985) Μακεδονικό, Σέρρες, Λαμία και Μουδανιά στην Α1, Α2 και Β’ εθνική κατηγορία.

Ως αθλητής του Beach Volleyball είχε τα περισσότερα μετάλλια Master’s στην Ελλάδα. Ακόμη, κατέλαβε την 9η Πανευρωπαϊκή θέση το 1999, και την ίδια θέση στο Παγκόσμιο Challenger το 1998.

Ως προπονητής κάθησε στον πάγκο του ΑΡΗ (2003-04/2004-05) και του Φιλαθλητικού (2004-05) στην Α1 Γυναικών.

Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν στο Γαλαξία στους Άνδρες στη Β΄ και Α2 εθνική κατηγορία.

Έχει διατελέσει προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδος στο Beach Volleyball Τσιαρτσιάνη, Παπαδημητρίου, Δημητριάδη, Κνάπεκ, καθώς και των Μούτζιο, Ορδουλίδου, Νιόπα και άλλων.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: