Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Ντούντα αμφισβητείται!!

Βαρύ είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Καντού και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αισθάνεται για πρώτη φορά από την ημέρα που επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι, ότι υπάρχει μεγάλη αμφισβήτησή προς το πρόσωπό του.
Ο Ντούντα αμφισβητείται!
Αυτή είναι η αλήθεια. Η εμφάνιση στην Ιταλία ήταν απογοητευτική και ο προπονητής της ομάδας έχει μεγάλη ευθύνη. Προπονητικές επιλογές είναι όλοι οι παίκτες που βρίσκονται και φέτος στον Ολυμπιακό, αλλά οι περισσότεροι που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, δεν είναι ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Δεν είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, γι΄ αυτό και ελήφθη απόφαση να αλλάξουν πολλά.
Πλέον ο Ίβκοβιτς δεν πατάει γερά στο έδαφος και αν δεν μεταμορφωθεί άμεσα ο Ολυμπιακός, τότε ο Ντούντα θα αναλάβει και τις ευθύνες που του αναλογούν. Το θέλετε κι αλλιώς; Δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του.
Επί του παρόντος, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ενίσχυσή του και δεν θα περιμένει το τέλος της πρώτης φάσης, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Ίβκοβιτς, ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αργήσει άλλο, γιατί αλλιώς το τραίνο μπορεί και να χαθεί. Δύο μεταγραφές θα γίνουν άμεσα, άρα θα γίνουν και δύο αλλαγές στο ρόστερ.
Αυτή είναι η αρχή. Αν δεν αλλάξει η εικόνα, θα υπάρξει και συνέχεια...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: