Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Γιαλούσης: "Δυνατότεροι..."




Ο Λευτέρης Γιαλούσης υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι ο Εργοτέλης μέσα από τις δυσκολίες γίνεται δυνατότερος. Μιλώντας στον σταθμό «Sentra FM» ο 24χρονος μπακ, είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Επικρατεί ηρεμία. Ποτέ δεν είχαμε προβλήματα. Δεν είχαμε πίεση. Το θέμα και το καλό για εμάς είναι το καλό σύνολο. Κάθε μέρα γίνεται και καλύτερο. Μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε δυνατότεροι».

Για τους στόχους του Εργοτέλη: «Φέτος έχουμε θέσει ένα δύσκολο στόχο. Αυτό που προσπαθούμε είναι να κάνουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι και με κλεφτές ματιές να κοιτούμε και τις θέσεις που οδηγούν στα play offs».

Για την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό: «Θα έχουμε και στραβά αποτελέσματα. Πρέπει τώρα να κερδίσουμε την Κέρκυρα. Είναι περίπλοκη η κατάσταση που βρισκόμαστε, έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες ομάδες. Κυνηγάμε τις ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο. επίπεδο να κερδίσουμε, είτε μέσα, είτε έξω».

Για το Νίκο Καραγεωργίου: «Αυτό που το λέτε πρώτη φορά το ακούω. Υπάρχει στήριξη σε όλους τους τομείς. Είναι πολύ καλό αυτό».

Για τη συμμετοχή των Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού: «Εμάς δεν μας ανησυχεί. Ξέρουμε το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, είτε ήταν αυτές οι δύο ομάδες, είτε η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Αυτό που μας ανησυχεί και αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως μέσα από τις δυσκολίες της χώρας γίνεται και δυσκολότερο το πρωτάθλημα».

Για την  ποιότητα του πρωταθλήματος, σχολίασε:
«Ο Ατρόμητος έκανε πολλές μεταγραφές και αγωνίζονται 9 ποδοσφαιριστές διαφορετικοί. Βλέπουμε ότι καμία ομάδα δεν έπεσε κάτω από πέντε μεταγραφές. Το θέμα είναι ότι όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Δεν μπορείς να πεις ότι θα κερδίσω σίγουρα έναν αντίπαλο».

Για το μειονέκτημα του Εργοτέλη: «Είναι ο εαυτός μας μόνο. Όταν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, θα είμαστε αλάνθαστοι. Αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει έχουμε άλλο αέρα. Είδα ένα καλύτερο Εργοτέλη. Με την Τρίπολη ήμασταν καλοί και με τον Παναιτωλικό καλύτεροι. Απλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το «αιώνιο» ντέρμπι ανέφερε: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε μεγάλη φόρμα και παρ' όλο που παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να πάρει ένα αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ίσως να είναι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: