Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Ποδοπάτησαν τον Ηρακλή»

O Mάκης Κατσαβάκης, με σημερινές του δηλώσεις άφησε αιχμές για τον Ανδρέα Παντελή, κυρίως για τις οικονομικές υποσχέσεις που είχε δώσει, ενώ ο Σερραίος τεχνικός χαρακτήρισε τον υποβιβασμό της ομάδας έγκλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Ποδοπάτησαν τον Ηρακλή»
Αναλυτικά τα όσα τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero:
«Τι να πεις για αυτή την ιστορία; Έγκλημα και τιμωρία, αλλά τιμωρία στην ομάδα και όχι στον άνθρωπο που έπρεπε να τιμωρηθεί, ενώ ήταν και στο στόχαστρο η ομάδα και έγιναν όλα αυτά. Ξεκίνησα τη σεζόν στον Ηρακλή και όσα έγιναν αφήνουν σίγουρα περιθώριο για υποθέσεις και σενάρια, ειδικά και με τον τρόπο που έβγαιναν κάποιες αποφάσεις στα δικαστήρια».
Για τον Ανδρέα Παντελή: «Ο κ. Παντελή προσπάθησε, έκανε τον δικό του αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά. Στο οικονομικό πάντως έδειξε αδυναμία, δεν έβαλε τα χρήματα που όλοι ακούγαμε ότι θα βάλει. Μου έλεγε ότι στη χειρότερη περίπτωση θα παίξουμε στη Β` Εθνική, αλλά πολλές φορές όταν έπρεπε δεν έβαλε χρήματα στην ομάδα».
Κλείνοντας, ο κ. Κατσαβάκης τόνισε επίσης: «Τον Ηρακλή τον ποδοπάτησαν και από μέσα και από έξω, κυρίως όμως η Πολιτεία τού φέρθηκε με άσχημο τρόπο. Ο Ηρακλής ποδοπατήθηκε με τον πιο απαίσιο τρόπο φέτος».
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: