Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Α, ρε Γέστε...!!

Ο Φραν Γέστε αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός ήρθε με περγαμηνές και προσδοκίες όμως έφτασε στο σημείο να εκθέτει όσο περισσότερο μπορεί τον προπονητή του. Το gazzetta.gr αναλύει.
Α, ρε Γέστε...
Πάλι έχασε την πτήση του...
Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ο Φραν Γέστε χάνει για ακόμα μία φορά την πτήση του για την Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε έγκαιρα τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε, για την αργοπορία του. Ωστόσο την ίδια ώρα και ο Βαλβέρδε αλλά και ο Ασπιάθου που ταξίδεψαν από την Ισπανία στην Ελλάδα ήταν στην ώρα τους...
Το προηγούμενο... κρούσμα
Ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού είχε χάσει και τον Οκτώβριο πτήση για την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα αυτό είχε συμβεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Τότε ο Γέστε είχε φροντίσει να στείλει ένα μήνυμα στο κινητό του Βαλβέρδε, όπου τον ενημέρωνε για αυτή την εξέλιξη, αφότου όμως δεν κατάφερε να μπει εγκαίρως στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην Αθήνα. Ο προπονητής του -όπως ήταν φυσικό- τον κάλυψε ενώ από την ΠΑΕ τόνιζαν πως είχε πάρει άδεια.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: