Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Nαλμπάντης: «Στεναχωριέμαι για τον Άρη»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Χρήστος Ναλμπάντης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, είπε μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος για την εποχή που αγωνιζόταν στον Άρη, και πως πλέον νιώθει μεγάλη στεναχώρια για την αγαπημένη του ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά Άρης»
Για τον φετινό Άρη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση στον Άρη. Προσωπικά πιστεύω πως φταίει η μεγάλη ανανέωση που έγινε στην ομάδα, ναι μεν ήρθαν παίκτες αλλά όχι τόσο δοκιμασμένοι όσο αυτοί που έφυγαν.
Η ομάδα δεν παίζει μπάλα και αυτό οφείλεται είτε στους μέτριους παίκτες που ήρθαν και θέλουν χρόνο συμμετοχής είτε κάτι συμβαίνει στο κλίμα της ομάδας.
Πλέον βέβαια μπάλα παίζουν οι μάνατζερ και όχι οι παίκτες, όποιος έχει τον καλύτερο παίζει όπου θέλει, εγώ ότι έκανα είτε σαν παίκτης είτε σαν προπονητής το έκανα με την αξία μου.
Άλλος ένας λόγος που η ομάδα δεν παίζει καλά είναι ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες και ιδιαίτερα πολύ ξένοι παίκτες, εμείς για αρκετά χρόνια ήμασταν οι ίδιοι στην ομάδα, είχαμε μάθει ο ένας τον άλλο.
Ελπίζω πως μια νίκη με τον ΌΦΗ θα βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν τα πάνω τους».
Τέλος αναφέρθηκε στην παλιά φουρνιά του Άρη: «Εγώ είμαι περήφανος για την εποχή που έπαιζα στην ομάδα. Κατακτήσαμε ένα κύπελλο(1970) και παραλίγο θα κατακτούσαμε και το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: