Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πριν πεινάσει, μαγειρεύει με Ταβάρες ο Φερέιρα!!

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι είναι έμπειροι παίκτες, αλλά το λάθος το έχουν στο αίμα τους.
Πριν πεινάσει, μαγειρεύει με Ταβάρες ο Φερέιρα
Σίγουρα δεν προσφέρουν την απαραίτητη σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας. Ο Σεντρίκ Καντέ και οι υπόλοιπες λύσεις είναι μάλλον δευτέρας διαλογής, γι' αυτό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αρχίσει από τώρα να σκέφτεται μια προσθήκη στην άμυνα, έχοντας στα υπόψιν έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει και εγκρίνει.

Το όνομα αυτού είναι Γιοάν Ταβάρες και παίζει στη Μπέιρα Μαρ. Είναι 23 ετών και βλέπει τον κόσμο από τα... 188 εκατοστά. Δυνατός κεντρικός αμυντικός με τρομερή εξέλιξη την τελευταία διετία. Παίζει άνετα και τη θέση του αμυντικού χαφ, κάτι που αρέσει πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκού.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη κάνει επαφές με τους μάνατζερ του παίκτη για να μάθει ποσά και λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του με τη Μπέιρα Μαρ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο θεωρεί ικανό να προσφέρει και δεν θα στοιχήσει τίποτα τρελά λεφτά, αφού με 500.000 ευρώ οι πληροφορίες λένε ότι μπαίνει αύριο στο αεροπλάνο και έρχεται.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: