Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Τσακίρης απάνησε στον Λεμονή μέσω... facebook!!

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος και δεύτερος τη τάξει -σήμερα- μέτοχός της (κατέχει το 22%), Κωνσταντίνος Τσακίρης, με post στο...Facebook (!), αφού παραθέτει ένα κομμάτι από τις δηλώσεις του τεχνικού του Πανιωνίου, Τάκη Λεμονή, στη συνέχεια του απευθύνει ουσιαστικά ερωτήματα.
Ο Τσακίρης απάνησε στον Λεμονή μέσω... facebook!
"Αρχικά ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα τονίζοντας ότι υπάρχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα «Ελπίζω να υπάρξουν καλά νέα για την ομάδα την Δευτέρα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, η ομάδα έχει φτάσει στα όριά της. Κάποιοι παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και μένει να δούμε τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Υπάρχει και μια σκέψη να προχωρήσει η ομάδα με νεαρούς παίκτες και να παραχωρηθούν πολλοί από το υπάρχον ρόστερ. Αυτό είναι όμως κάτι που θα έπρεπε να αποφασιστεί το καλοκαίρι, τώρα είναι αργά».
Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Τσακίρης περνάει ουσιαστικά στην "επίθεση", καθώς γράφει: "Άλλη μια αναφορά στα οικονομικά-διοικητικά προβλήματα από τον προπονητή μας. Έχουμε ακούσει από το ότι είναι ήρωας που κράτησε την ομάδα «έως εδώ», ότι δεν έχει παίκτες, μέχρι και προπαγάνδα να πουλήσουμε σε αγνώστους (Couvra). Αυτά από τον 2ο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της χώρας. Ο «γραφικός» Αναστόπουλος, που δουλεύει τζάμπα, γιατί δεν έχει κλαψουρίσει αν και ο ΟΦΗ είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από εμάς εδώ και 1.5 χρόνο και μας έριξε ένα τρίμπαλο μέσα στο σπίτι μας στο ρελαντί???"
Σε κάθε περίπτωση η παρέμβαση Τσακίρη δείχνει ίσως και τις προθέσεις του ενόψει της γενικής συνέλευσης της ομάδας, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ουσιαστικά πίσω από τις πράξεις του το τελευταίο διάστημα, βλέπουν μία διάθεση να επαναδραστηριοποιηθεί στα κοινά του συλλόγου...
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: