Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Βασιλειάδης: "Έκανα πολλά λάθη"



Για μία ακόμα φορά η καλή απόδοση του Κώστα Βασιλειάδη (15 πόντοι) δεν συνοδεύτηκε από μία νίκη για την Μπιλμπάο.

Ο Έλληνας γκαρντ μπορεί να είχε μία καλή επιθετική παρουσία, ωστόσο τα πέντε λάθη που έκανε σίγουρα δεν τον άφησαν ανεπηρέαστο και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως πρέπει να τα διορθώσει.
"Μείναμε χωρίς σκορ στα τελευταία έξι λεπτά. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα για 30 λεπτά, αλλά μπλοκαριστήκαμε στην επίθεση και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Είχαμε δουλέψει σκληρά για το παιχνίδι αυτό και ελπίζαμε σε μία νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε", σχολίασε ο Κώστας Βασιλειάδης και συνέχισε:

"Πιστεύω πως παίζουμε καλύτερα πλέον, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε και τις νίκες στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα, αλλά και πάλι έκανα τόσα πολλά λάθη και αυτό πρέπει να αλλάξει".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπιλμπάο Φώτης Κατσικάρης επισήμανε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς μέχρι το τέλος. Το σχήμα με τους τέσσερις κοντούς στο τέλος μας δυσκόλεψε. Είμαι ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά των παικτών μου. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα".
Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: