Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Κοντρέρας... no alcohol



Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συμμετείχε, αλλά δεν ξεπέρασε τα όρια, στο πάρτι του Βαλδίβια που προκάλεσε την τιμωρία πέντε Χιλιανών διεθνών, με αποτέλεσμα να παραμείνει κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Χιλής
Η καθυστέρηση 45 λεπτών στην προπόνηση, αλλά και η κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόντουσαν έφερε το σκάνδαλο απειθαρχίας στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας της Χιλής. Συγκεκριμένα, πέντε διεθνείς έχουν ήδη αποπεμφθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλαούντιο Μπόργκι. Ο λόγος για τους Γκονζάλο Χάρα, Ζαν Μποζούρ, Ατρούρο Βιδάλ, Κάρλος Καρμόνα και Χόρχε Βαλβίδια ο οποίος ήταν εκείνος που διοργάνωσε το πάρτι για τη βάφτιση του παιδιού του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο πάρτι έδωσαν το παρών και ο Εστεμπάν Παρέδες με τον Πάμπλο Κοντρέρας, χωρίς ωστόσο να... ξεφύγουν, όπως οι συμπαίκτες τους. Και οι δύο εμφανίστηκαν στην ώρα τους και χωρίς να έχουν πιει περισσότερο από το επιτρεπτό με αποτέλεσμα να μην τίθεται για αυτούς θέμα τιμωρίας.
Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι κυκλοφόρησε φημολογία ότι κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζουν και οι Κλαούντιο Μπράβο, Ουμπέρτο Σουάζο και Αλέξις Σάντσες, κάτι τέτοιο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Χιλής.  
Olapaok


Δεν υπάρχουν σχόλια: