Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μπάντοβιτς: "Ο νέος θα κάνει το κλικ"



Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δήλωσε πως σκοπεύει να μείνει στην Κέρκυρα μέχρι να αναλάβει ο νέος προπονητής. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Σέρβος τεχνικός είπε:
-Εάν έχει αναχωρήσει από την Κέρκυρα για την Αθήνα:
«Θα περιμένω μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής. Είναι η υποχρέωσή μου να περιμένω. Ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εδώ για να το προσφέρω μέχρι να έρθει και να αναλάβει ο νέος προπονητής».
-Για την απόφασή του να φύγει:
«Αποφάσισα να φύγω , ενώ ήταν αντίθετοι οι άνθρωποι από την ομάδα. Το πήρα απόφαση γιατί μπορεί μια τέτοια αλλαγή να αλλάξει κάτι στα αποτελέσματα και όχι στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Εγώ πάντως δεν είδα άλλον να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ όπως εμείς. Σίγουρα δεν έχουμε πάρει αποτελέσματα. Σκεφτόμουν ότι μετά από δύο ήττες στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε αποτελέσματα. Όμως θεωρώ ότι με ένα άλλο πρόσωπο θα γίνει αυτό το κλικ που χρειάζεται.

Τώρα υπάρχουν περισσότερες επιλογές σε παίκτες σε σχέση με το καλοκαίρι. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος όχι από τα αποτελέσματα αλλά γιατί αφήνω παίκτες βελτιωμένους, μια ομάδα δουλεμένη, και σε καλή φυσική κατάσταση, αυτή -βέβαια- γνωρίζω ότι δεν έχει αποτελέσματα.

Σε κάθε παιχνίδι όμως είχε ένα στίγμα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να παίζεις καλά αλλά να μην πάρεις αποτέλεσμα. Θα δείξει ο χρόνος κι εγώ τι μπορώ να κάνω. Είμαι τελειομανής και θέλω να δουλέψω. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Θα υπάρξει μια περίοδος που θα κάνω ένα ταξίδι για να βελτιώσω πράγματα και να πάρω εμπειρίες».
-Για το εάν ρωτήθηκε για τον διάδοχό του:
«Όχι δεν με ρώτησαν αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν είναι άλλοι. Εγώ εύχομαι να πάει καλά η ομάδα, έχω περάσει δύο φορές από αυτή, είχα πάντα καλή συνεργασία με θετικά και αρνητικά. Εύχομαι στη συνέχεια της καριέρας μου να έχω ανθρώπους όπως και αυτούς που είχα στην Κέρκυρα γιατί θα μπορέσω να δουλέψω με ηρεμία»
-Για το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού:
«Προβάδισμα ο Ολυμπιακός γιατί παίζει γήπεδο και οι δύο πολύ καλές, Ο ΠΑΟ είναι πιο φορμαρισμένος και παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι μια άλλη ομάδα σε σχέση με πέρσι, είναι πραγματικά ομάδα. Ο Ολυμπιακός όμως παίζει στο Καραϊσκάκη και έχει εξαιρετικές μονάδες».
-Για την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού:
«Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αναγκαστικά σε ζώνη και όχι μαν-του-μαν. Ο ΠΑΟ έχει έναν εξαιρετικό Λέτο που θέλει προσοχή γιατί ατομικά είναι πολύ καλός στο ένας-εναντίον-ενός».
Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: