Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Ήταν παραίτηση Μπάντοβιτς, όχι απόλυση»


Ο Νίκος Λυράκης μίλησε για την παραίτηση και όχι απόλυση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς από την Κέρκυρα και αναφέρθηκε στο... λάθος που έκανε ο ίδιος, να βάλει ψηλά τον πήχη στην αρχή της χρονιάς.
«Ήταν παραίτηση Μπάντοβιτς, όχι απόλυση»
«Είναι οξύμωρη η αλλαγή προπονητή τόσο νωρίς, επειδή όλοι μας έχουμε την αντίθετη νοοτροπία. Παρά όμως την προσπάθεια που κάναμε να πείσουμε τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να μείνει, ο ίδιος, κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρέπει να αλλάξει αυτό που βλέπουμε. Ουσιαστικά μιλάμε για παραίτηση και όχι για απόλυση», ήταν η αρχική του τοποθέτηση στον Novasportfm 94.6.

Και συνέχισε, μιλώντας για το έργο του Μπάντοβιτς και τους λόγους που δεν υπάρχουν τα θεμιτά αποτελέσματα. « Η ουσία είναι πως έζησα την δουλειά του από την πρώτη μέρα. Για λόγους όμως που δεν έχουμε βρει ακόμη, δεν υπήρξαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Πέρυσι, για πρώτη φορά καταφέραμε και μείναμε στην κατηγορία, αλλά φέτος, δεν ξέρω τι έγινε και δεν απέδωσε. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ, αλλά πιστεύω πως ακόμη δεν έχουμε βρει τα πατήματα μας. Δεν έχουμε και την «ρέντα» που απαιτείται σε μικρές ομάδες… Επίσης, φταίω κι εγώ που έβαλα ψηλά τον πήχη και αποπροσανατόλισα την ομάδα».

Όσο για την συνέχεια; «Θεωρώ πως από μόνη της η αλλαγή προπονητή, δημιουργεί ένα σοκ ευεργετικό. Από εκεί και έπειτα, με την έλευσή του, πρέπει να μας βγει και η νοοτροπία του νικητή που λείπει. Πιστεύω πως υπάρχουν τέτοιοι προπονητές ελεύθεροι και δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί η απόφαση γύρω από το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: