Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Aπίστευτο chat Λέτο-Γκαρσία στο Twitter!



Το twitter είναι, εδώ και μία εβδομάδα περίπου, ο νέος τρόπος από τον οποίο μπορούν να μαθαίνουν όλα τα τελευταία νέα του Λέτο οι φίλοι του Παναθηναϊκού και ο Αργεντινός σταρ φαίνεται πως διασκεδάζει αρκετά χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο τρανταχτή απόδειξη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την συνομιλία που είχε μέσω twitter με τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Λουίς Γκαρσία, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσουν άκρως χιουμοριστικά μηνύματα την παραμονή του ντέρμπι που είχε να δώσει το "τριφύλλι" με την ΑΕΚ.Ώρα για δείπνο στην Παιανία... Λίγο πάστα για να είμαστε έτοιμοι για αύριο", έγραψε πρώτα ο Λέτο (όταν λέει πάστα εννοεί άραγε τα ζυμαρικά ή μήπως το γλυκό;), για να του απαντήσει ο Γκαρσία έχοντας όρεξη για χιούμορ.

"Θέλω λίγο πάστα παρακαλώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ".

Ακολούθως υπάρχει νέα προσφορά από τον Αργεντινό άσο του Παναθηναϊκού: "Ό,τι θέλεις εσύ φίλε μου; Λίγο καρπούζι;".

Η... δροσερή αυτή καλοκαιρινή πρόταση έγινε φυσικά δεκτή με ενθουσιασμό από τον Ισπανό μέσο: "Πολύ καλό καρπούζι φίλε, και ένα φιλεδάκι ναι;", ήταν η απάντησή του, και όσοι γνωρίζουν την ετυμηγορία της λέξης "φιλεδάκι" παρακαλώ ας βοηθήσουν!

Ο ίδιος πάντως ο Λέτο δεν είχε πρόβλημα συννενόησης με τον καλό του φίλο, και του απάντησε γράφοντας το εξής: "como esta ese griego locura" ("πως είναι να είσαι τρελός Έλληνας").

Διάλογος άκρως τρελός και ποδοσφαιρικός!

Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: