Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Αντί για τα "παλικάρια" τους, διώχνουν τους εισαγγελείς!

Θα μας... τρελάνουν τελείως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Αντί να "μαζέψουν" τους οπαδούς τους για τα επεισόδια που κάνουν έξω από τα γήπεδα, προτιμούν να διώξουν τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς!
Αντί για τα "παλικάρια" τους, διώχνουν τους εισαγγελείς!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ενοχλημένοι με τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, Ανδρέα Φάκο και Εμμανουήλ Αντωνακάκη, επειδή άσκησαν διώξεις και στις δύο ομάδες για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους έξω από ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο αντίστοιχα.
Οι πρώτες... μουρμούρες ξεκίνησαν από τους ερυθρόλευκους την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Ανδρέας Φάκος άσκησε δίωξη στον Ολυμπιακό για τις συγκρούσεις των οπαδών του στην Κρήτη με την αστυνομία, πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Για δύο - τρεις ημέρες από την διοίκηση της ομάδας υπήρχαν δηλώσεις και... διαρροές που έκαναν λόγο για "εμπάθεια" του αθλητικού εισαγγελέα με τους Πειραιώτες και για δόλο στην δίωξή του, ώστε να παίξουν χωρίς κόσμο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Τη σκυτάλη στις διαμαρτυρίες πήρε αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, καθώς οι άνθρωποι του είναι ενοχλημένοι με τον έτερο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Εμμανουήλ Αντωνακάκη, που... τόλμησε να ασκήσει δίωξη για τα σοβαρά επεισόδια και τις συγκρούσεις των οπαδών τους έξω από το ΟΑΚΑ μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο δικηγόρος του τριφυλλιού, Γιάννης Κάρμης, υποστήριξε χαρακτηριστικά στην απολογία της ΠΑΕ: "Δεν μπορεί να στέλνει ένα κατηγορητήριο όπως τον βολεύει. Πρέπει να σημειώνει τόπο και χρόνο. Είναι αόριστη, πρέπει η δίωξη να γυρίσει πίσω και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ας κάνει έφεση, αν δεν τον έχουν διώξει στο μεταξύ".
Αντί λοιπόν οι δύο αιώνιοι να προσπαθήσουν "μαζέψουν" αυτούς τους οπαδούς τους, που με την πρώτη ευκαιρία... σπάνε γήπεδα, κατηγορούν τους δύο εισαγγελείς για δόλο και "στημένες" διώξεις. Αν δεν σοβαρευτούν οι διοικήσεις των ομάδων μας, ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να πάει μπροστά...
* Για την... ιστορία να αναφέρουμε πως και οι δύο ομάδες γλίτωσαν την τιμωρία της έδρας. Μάλιστα, τόσο την προηγούμενη φορά από την πλευρά του Παναθηναϊκού όσο και σήμερα από την πλευρά του Ολυμπιακού, εκφράζεται μία δυσαρέσκεια για την αθώωση του άλλων...

  sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: