Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Δε δέχτηκε τη συγνώμη ο Σούμποτιτς



Εκνευρισμένος με τον Σωτήρη Κυργιάκο εμφανίζεται ο Νέβεν Σούμποτιτς, για τον τραυματισμό του. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ τόνισε πως περίμενε κάτι περισσότερο από τον Έλληνα αμυντικό και όχι μια απλή συγνώμη από γραπτό μήνυμα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τον Ιανουάριο.
Αρχικά, ο Σούμποτιτς τόνισε στην εφημερίδα «Bild»: «Μου ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός SMS. Νομίζω πως μετά από μία τέτοια πράξη δεν είναι αρκετή μία συγγνώμη μέσω γραπτού μηνύματος. Εξακολουθώ να βιώνω τις συνέπειες της πράξης του».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Απλώς θα πω ότι ήταν εντελώς αχρείαστο να χρησιμοποιήσει έτσι τους αγκώνες του. Θα έπρεπε να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί».
Επίσης, ο Σέρβος αμυντικός υπογράμμισε: «Πλέον έχω τρεις λάμες στο πρόσωπό μου. Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, αλλά έχω ευτυχώς μόνο ένα τριπλό κάταγμα. Είμαι τυχερός που δεν έπαθε τίποτα χειρότερο το μάτι μου. Πιστεύω πως από τον Ιανουάριο θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και πάλι. Τουλάχιστον έτσι ελπίζω».
Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: