Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

"Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η νύχτα και γελάει..."

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλoυ, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε λόγο για ύπαρξη... σταλινικού και χιτλερικού καθεστώτος στην ΕΠΟ, η οποία απείλησε την βολιώτικη ΠΑΕ να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λίγκας.
"Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η νύχτα και γελάει..."
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Χαρμάνης στον "ΣΠΟΡ FM 89,5":

«Έχω διαβάσει πολλά βιβλία με σταλινικό και χιτλερικό καθεστώς και είμαι μυημένος σε τέτοιου είδους προβλέψεις. Από τις 8 Νοεμβρίου ξέραμε για την απόφαση της ΕΠΟ και είχε συνταχθεί το έγγραφο απόσυρσης των ασφαλιστικών μέτρων.
Εμείς αυτό που ζητούσαμε με τα ασφαλιστικά μέτρα ήταν να καθυστερήσουμε την είσοδο ομάδων που θα αντικαθιστούσαν τον Ολυμπιακό Βόλου τουλάχιστον μέχρι τις 20 Νοεμβρίου που πιστεύαμε ότι θα εκδοθεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.
Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να κάνουμε γινάτια., ξέραμε με τι καθεστώς έχουμε να κάνουμε και δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω με τη μη απόσυρση. Είναι κατάπτυστη η απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ. Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η νύχτα και γελάει.
Η ΕΠΟ αντέδρασε τώρα που πλησιάζει η έκδοση της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου. Είμαστε στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει σφικτή άμυνα με αντεπιθέσεις. Όταν παίξει με 7-8 παίκτες στην επίθεση, τότε θα αρχίσει το πάρτι.
Είμαστε σίγουροι ότι η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου θα βγει στην ώρα της. Δίνουμε έναν έντιμο και εξαιρετικά ψυχοφθόρο αγώνα έναντι σε χούντες. Συνεχίζουμε να τον δίνουμε. Δεν κουραζόμαστε, είμαστε στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: