Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σημαντικός για τη Μαρσέιγ ο Λούτσο



Απόλυτα ευχαριστημένη είναι η τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, με τις εφετινές εμφανίσεις του Λούτσο Γκονζάλες. Συγκεκριμένα, ο Γκι Στεφάν τόνισε πως ο Αργεντινός μέσος είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για τη λειτουργία των Μασσαλών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπογράμμισε πως ελπίζει να ξεπεράσει σύντομα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.
Ο βοηθός του Ντιντιέ Ντεσάμπ δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας: «Μπορεί να αγωνιστεί σε όλα τα συστήματα. Όμως, τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους παίκτες, ακόμα και στους κορυφαίους».
Στην συνέχεια, ο Στεφάν υπογράμμισε: «Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη βοήθεια που έχει δώσει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε ασίστ στις αναμετρήσεις με την Οσέρ και την Σοσό, αλλά στη συνέχεια τραυματίστηκε. Όμως, είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δουλευταράς. Όταν έχεις μια τέτοια συμπεριφορά, τότε μπορείς να επιστρέψεις σε καλή κατάσταση».
Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: