Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μουρίνιο καλεί Βίντιτς!

 
 
Τον Νεμάνια Βίντιτς έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν το έχει και σε πολύ να παραχωρήσει το καλοκαίρι τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκεί να ανταμειφθεί αδρά. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης που πείθουν τον Σκωτσέζο να συναινέσει.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των Μαδριλένων θέλει να φέρει ότι καλύτερο στην ομάδα για να πάρει τα σκήπτρα από την Μπαρτσελόνα και έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με το φίλου του, Φέργκιουσον, εξηγώντας του ότι θα ήθελε τον Βίντιτς ακόμη και τον Ιανουάριο. Η Ρεάλ θέλει να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσει και οι Ράμος και Πέπε δεν αρκούν πίσω. Χρειάζεται άλλος ένας πρωτοκλασάτος σέντερ μπακ.
Ο Σκωτσέζος τεχνικός αφού απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να επιτρέψει στον Βίντιτς να φύγει το Γενάρη, δεν έδειξε ιδιαίτερα αρνητικός για το καλοκαίρι σε περίπτωση που πληρωθεί βασιλικά, όπως έγινε και για τους Ντέιβιντ Μπέκαμ και Κριστιάνο Ρονάλντο.
-Ο Σέρβος αμυντικός από το καλοκαίρι και μετά θα έχει δύο χρόνια ακόμη συμβολαίου.
-Η γυναίκα του τον πιέζει να φύγουν από την Αγγλία λόγω καιρού.
-Η απόδοσή του φέτος δεν είναι στα υψηλά στάνταρ της περασμένης σεζόν.
-Ο Φιλ Τζόουνς δείχνει ικανός για να χτιστεί η άμυνα πάνω του.
Όλα αυτά τα δεδομένα έχουν κάνει τον Φέργκιουσον να πιστεύει ότι το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή να παραχωρηθεί ο Βίντιτς και με κάποια από τα χρήματα να αποκτηθεί ένας αμυντικός που μαζί με τους Τζόουνς, Σμόλινγκ, Έβανς και τον έμπειρο Φέρνιναντ θα αποτελέσουν τους στόπερ της επόμενης σεζόν της Γιουνάιτεντ.
England365

Δεν υπάρχουν σχόλια: