Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Θαυμάζω τον Βαλβέρδε και τον Ολυμπιακό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βαλβέρδε και τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Αζαξιό, Ολιβιέ Πανταλονί, που βρέθηκε στου Ρέντη για να... μάθει όπως είπε τα μυστικά της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.
«Θαυμάζω τον Βαλβέρδε και τον Ολυμπιακό»
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον λόγο που ζήτησε να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: "Είναι στο πλαίσιο της ιδιότητάς μου σαν προπονητής στην Γαλλία. Ζήτησα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί ήξερα τον Φρανσουά Μοδέστο και επειδή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έρχομαι από την Κορσική και έχουμε την ίδια περίπου νοοτροπία που υπάρχει στην Ελλάδα και ήθελα να δω πως δουλεύουν σ' ένα μεγάλο σύλλογο όπως τον Ολυμπιακό".
Για τον Βαλβέρδε: "Ήρθα από χτες, δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εδώ. Γνωρίζω καλά την καριέρα που έχει κάνει ο Βαλβέρδε και στην Ισπανία και στον Ολυμπιακό και είμαι θαυμαστής της δουλειάς του ειδικά στη σχέση με την φιλοσοφία που έχει για το ποδόσφαιρο".
Για την Μαρσέιγ: "Αυτή τη στιγμή η Μαρσέιγ είναι σε καλή κατάσταση, αν και είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα στο γαλλικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλύτερη θέση. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τα μέσα να καταφέρει κάτι καλό, ειδικά σε σχέση με τα παιχνίδια με την Άρσεναλ και την Ντόρτμουντ που έχω δει, θεωρώ πως έχει τον τρόπο".
Για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού: "Εμείς δεν έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς που γίνεται εδώ, πραγματικά έχω εκπλαγεί πολύ θετικά με όσα έχω δει εδώ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: