Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Το τελευταίο «Tweet» του Παπανδρέου!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την σκυτάλη της πρωθυπουργίας στον Λουκά Παπαδήμο. Πέρα από τις υποχρεώσεις τού "άφησε" και πολύτιμους φίλους σε twitter και flickr.
Το τελευταίο «Tweet» του Παπανδρέου
Μπορεί η προσοχή του Γιώργου Καρατζαφέρη να στράφηκε στο I-pad του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στη αίθουσα συσκέψεων του προεδρικού Μεγάρου, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αποσυντονίσει τον ίδιο και να σταματήσει να τροφοδοτεί το twitter του με νεότερες πληροφορίες.

Και ενώ η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθούσε λεπτό προς λεπτό με αγωνία τις εξελίξεις και όλα τα σενάρια ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή ανοιχτά, ένα tweet του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε σιγή ασυρμάτου στη διαδικτυακή κοινότητα.

"Ανακοίνωση από Web Team: Οι λογαριασμοί του Πρωθυπουργού σε Twitter, Flickr και Youtube είναι θεσμικοί. Θα παραδοθούν στο νέο Πρωθυπουργό", ήταν η τελευταία ενημέρωση στο προσωπικό του προφίλ ως πρωθυπουργός.
Το τελευταίο πρωθυπουργικό "τιτίβισμα" ήρθε στις 15.00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ ήδη τη σκυτάλη της χώρας είχε επίσημα εκείνη τη στιγμή αναλάβει ο Λουκάς Παπαδήμος.
Μέχρι και το τελευταίο λεπτό της εξουσίας του, ο Γιώργος Παπανδρέου απέδειξε περίτρανα πόσο λάτρης της τεχνολογίας είναι και πόσο σημασία δίνει στα social media για την ενίσχυση του προσωπικού του προφίλ.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: