Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ό,τι πήραν... πήραν στη Δόξα!!

Τα περιθώρια για να πραγματοποιηθούν κι άλλες μεταγραφές στην Δράμα έχουν ελαχιστοποιηθεί. Με την απόκτηση των Γιάννη Κατσικογιάννη και Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι αυτό που αποφασίσθηκε είναι να σταματήσουν κάθε επαφή που έχει γίνει με παίκτες τις προηγούμενες ημέρες.
Ό,τι πήραν... πήραν στη Δόξα
Οι λόγοι είναι πως δεν υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές την παρούσα στιγμή που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα. Στην Δόξα η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί τον Ιανουάριο όπου θα ανοίξει και η ευρωπαϊκή αγορά και οι λύσεις θα είναι περισσότερες.
Αύριο αναμένεται στην Δράμα ο Κατσικογιάννης όπου θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και αμέσως θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης υπό το βλέμμα του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Όσον αφορά τον Αμπουμπακαρί, η συμμετοχή του στις προπονήσεις της ομάδας θα καθυστερήσει για μια περίπου εβδομάδα.
Ο 25χρονος Γκανέζος υποβάλλεται σε θεραπεία για ένα πρόβλημα που είχε με τον προσαγωγό του. Υπολογίζεται ότι θα μεταβεί στη Δράμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: