Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Την Παρασκευή η απόφαση!!

Την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος.
Την Παρασκευή η απόφαση
Την προσεχή Παρασκευή 27 Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμσα στον Ολυμπαικό και την ΑΕΚ.
Μετά την οριστικοποίηση της ημερομηνίας του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Ρουμπίν Καζάν στο «Λουζνίκι» για την φάση των «32» του Europa League (σ.σ. την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου) προέκυψε σοβαρό θέμα αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τη 21η αγωνιστική. Θυμίζουμε ότι βάσει προγράμματος, το συγκεκριμένο παιχνίδι επρόκειτο να γίνει στις 12 Φεβρουαρίου στο «Καραϊσκάκη».
Έτσι την Παρασκευή η Superleague θα συνεδριάσει για τον ορισμό νέας ημερομηνίας του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Η επίσημη ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής του πρωταθλήματος, αναφέρει τα εξής:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 27/01/2012 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: