Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Περιμένει στη γωνία ο Γκαγκάτσης!!

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για το τι σκοπεύει να κάνει στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ.
Περιμένει στη γωνία ο Γκαγκάτσης
Και δεν πρόκειται να το κάνει εάν δεν είναι σίγουρος ότι έχει… ρεύμα και ότι θα καθίσει και πάλι στην προεδρική καρέκλα της ομοσπονδίας.
Επί προεδρίας Γκαγκάτση η εθνική ομάδα κατέκτησε το Euro 2004, αλλά το… παραγοντικό βιογραφικό του δεν έχει μόνο "μπράβο".
Αρκετές ομάδες με πρώτο και καλύτερο τον Παναθηναϊκό θα αντιδράσουν έντονα στην περίπτωση που ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας θελήσει να διεκδικήσει την προεδρία από τον Σοφοκλή Πιλάβιο.
Η παρουσία του Γκαγκάτση στην εκδήλωση της ΕΠΣ Καρδίτσας φούντωσε τα σενάρια για ανάμιξή του και πάλι στα διοικητικά της ΕΠΟ.
Ο 57χρονος νομικός δέχεται πιέσεις από "κολλητούς" του παράγοντες να είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά προς το παρόν μόνο ακούει και περιμένει στη γωνία.
Ζυγίζει τις ισορροπίες κι αν δει ότι έχει αυξημένες πιθανότητες να πάρει τη σκυτάλη από τον Πιλάβιο, θα θέσει υποψηφιότητα.
Ανθρωποι που επικοινωνούν μαζί του υποστηρίζουν ότι "ο Βασίλης δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει". Κι αυτό είναι λογικό, αφού ακόμα είναι νωρίς για να βγει μπροστά.
Ο Γκαγκάτσης ποντάρει στη φθορά του Πιλάβιου, όμως κι αυτός έχει συνδέσει το όνομά του με μία εποχή που δεν ήταν η καλύτερη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: