Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δεν έχουν ξεχάσει τον Μουρίνιο στην Ίντερ!!

Δεν έχουν ξεχάσει τον Μουρίνιο στην Ίντερ
Την πόρτα στον Ζοσέ Μουρίνιο να επιστρέψει στην Ίντερ άνοιξε ο Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα. Ο Πορτογάλος προπονητής αποχώρησε από τους «νερατζούρι» το καλοκαίρι του 2010, έχοντας κάνει το τρεμπλ και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο σύμβουλος της ιταλικής ομάδας τόνισε ότι περνάει ακόμα η… μπογιά του 48χρονου προπονητή, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να φύγει από τη Μαδρίτη στις 30 Ιουνίου.

«Στον Ζοσέ Μουρίνιο οφείλονται οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Ίντερ που πρόσφεραν τεράστια συγκίνηση στους οπαδούς της ομάδας. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα πάνε καλά με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά η ομάδα είναι η προτεραιότητα. Επίσης, δεν έχει συζητηθεί ποτέ το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα», τόνισε ο Τρονκέτι Προβέρα και συνέχισε:

«Ο Ρανιέρι τα έχει πάει πολύ καλά. Έχει δώσει τη σωστή ώθηση στην ομάδα και οι παίκτες δείχνουν να έχουν βρει τον καλό τους εαυτό. Η άνοδος της ομάδας στη βαθμολογία είναι καταπληκτική. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός και σε λίγο θα έχουμε υποχρεώσεις στο Champions League».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: