Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δόξα… στα παιδιά σου!!

Δόξα… στα παιδιά σου!
Η πρώτη νίκη για την Δόξα Δράμας στην Σούπερ Λίγκα, είναι πλέον γεγονός. Οι Δραμινοί επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής. Ο Ουέλιγκτον με σουτ στο 7’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που χάρισε το τρίποντο στα ελληνόπουλα του Κατσαβάκη. Σωρεία χαμένων ευκαιριών από τους Αρκάδες, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη μακριά από την Τρίπολη.



Ότι δεν κατάφερε σε άλλα παιχνίδια η Δόξα το έκανε κόντρα στον Αστέρα. Οι Δραμινοί μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ, με τέρμα που προήλθε από προσπάθεια των παικτών της. Ο Ουέλιγκτον με σουτ από την γωνία της περιοχής έκανε το γκολ το οποίο κράτησε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα τέρματα, όμως η αστοχία του Αμπουμπακάρι κράτησε στο 1-0 το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες εμφανίστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει στην Τρίπολη παίκτες όπως ο Χούλι και να δώσει θέση βασικού σε κάποιους με μεγάλη απουσία όπως ο Μπαρτολίνι (ο οποίος πήρε τη θέση του ταιριαστού με τον Πουλίδο, Κουρμπέλη), χάλασε την ομοιογένεια, με αποτέλεσμα εκτός από μια φάση στο πρώτο λεπτό να μην υπάρχει άλλη ολοκληρωμένη από τον Αστέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα. Ο Αστέρας έπαιζε σαν την γάτα με το ποντίκι την Δόξα και προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Σάκης Τσιώλης ανακάτεψε την τράπουλα, έριξε στο παιχνίδι τον Σολάκη, ο οποίος βρέθηκε σε κάποιες φάσεις όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Παράλληλα έριξε στο παιχνίδι και τον Φρανκού, του οποίου όμως ήταν εμφανής η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα προσπαθούσε σε πρώτη φάση να κρατήσει το αποτέλεσμα και στην συνέχεια να χτυπήσει κάτι παραπάνω. Έχοντας τον Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια σε συνδυασμό με την δυστοκία των επιθετικών παικτών του Αστέρα, αυτό δεν ερχόταν. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε την Δόξα να πανηγυρίζει την παρθενική της νίκη στην Σούπερ Λίγκα και τον Αστέρα να συνεχίζει να αγνοεί την νίκη μακριά από την Τρίπολη και παράλληλα να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» την παραμονή.





Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Ουέλιγκτον (86’ Κυβελίδης), Σοϊλέδης (92’ Ρούτσης).

Στον πάγκο: Ρόκα, Μπριλάκης, Κατσικογιάννης, Στεργιανός, Κούμπρογλου.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Χουανίτο (46’ Σολάκης), Ουσέρο, Ράγιος, Φορμίκα (69’ Φρανκού), Έγκον (46’ Αλβάρες), Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Λαδάκης, Κουρμπέλης, Ναβάρο.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενά)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: